Sabres vs. Rangers – Samenvatting van het spel – 22 maart 2021

New York — – Chris Crider Hij scoorde twee doelpunten, waaronder de gelijkmaker in de derde helft, en New York Rangers Ze versloegen Buffalo met 5-3 op maandagavond om Cypress als veertiende op rij te verliezen.

Capo kaku Hij scoorde ook tweemaal en Adam Fox Hij had een doelpunt en assists toen de Rangers voor de vierde keer in zes wedstrijden wonnen (4-1-1) door de Sabres voor de tiende keer te verslaan in de laatste 13 ontmoetingen. Ik gooi panarin Drie assists en Ryan Strom Hij voegde er twee toe.

Keith KincaidBij de start van de tweede wedstrijd op rij stopte hij 16 schoten om de score dit seizoen te verbeteren naar 3-1-1.

Rasmus AsplundEn de Dylan Cosence En de Jeff Skinner Hij scoorde in Buffalo, dat viel tot 0-12-2 om de langste dia in de NHL te evenaren sinds de Sabres halverwege het seizoen 2014-15 0-14-0 gingen.

Carter Hutton Hij startte en scoorde twee keer voordat hij 2:51 vertrok in de wedstrijd na de Rangers. Julian Gauthier Hij gleed hard tegen hem aan toen de verdediger van de Sabres hem duwde Rasmus RestolinenDustin Tokarsky, Die eerder op de dag werd gebeld door de Taxi Squad, kwam binnen en eindigde met 33 saves.

Met Cypress op een 3-1 achterstand na twee periodes, trok Cousins ​​- die terugkeerde nadat hij vier wedstrijden had gemist vanwege een blessure – ze binnen toen hij een pass nam van Sam Rinehart en Kincaid versloeg in 1:09 van de derde.

READ  Immortals Fenyx Rising heeft nu een gratis demo en nieuwe bonusinhoud

Skinner kwam gelijk op 4:22 in een break-up na een spin van Rangers terwijl hij in het midden van het ijs schaatste en schoot in de linkerbovenhoek voor een derde.

Kreider zette de New Yorkers weer op voorsprong na 1:25 na zijn tweede powerplay-doelpunt van de avond toen hij het schot van Strom uit de lucht blokkeerde en Tokarsky inhaalde om zijn 16e doelpunt te scoren.

Cypress Tokarsky voegde een skate-overwerk toe met een daling van ongeveer 1:20, en Kakko voegde een leeg net toe met 57,7 seconden over per seconde zijn nacht en vierde van het seizoen voor de overwinning.

Het zwaard kwam hard in de tweede helft en Skinner kreeg twee kansen vroeg. Aanvankelijk had hij een break-up, maar Kinkaid redde de uitgestrekte poging van een backhand-poging, wat resulteerde in een puck die hem raakte en hem van de lat verwijderde. Minder dan 30 seconden later had Skinner nog een kans aan de rechterkant, maar Kinkaid redde nog een uitgestrekte handschoen.

Jacob Trouba Het raakte vervolgens de pilaar van een Rangers na ongeveer 90 seconden van deze periode.

Asplund gaf Cypress een 1-0 voorsprong op 3:52. Ga aan de linkerkant van het rooster staan ​​wanneer Riley Sheehan Asplund stuurde de schijf van achter de kooi naar hem toe, sloeg erop met zijn schaatsring en legde hem snel neer terwijl Kincaid hem aan de andere kant zocht. Het was het tweede doelpunt van Asplund in zes wedstrijden dit seizoen.

Kakko stond gelijk om 7:13. Na een confrontatie aan de linkerkant van Tokarsky, bracht Banarin de puck de bal rond de achterkant van het net en stuurde een voorwaartse pass naar Kaku. Tokarsky blokkeerde de bal bij zijn eerste poging, maar Kakko sloeg de rebound.

READ  Real Madrid: Mind-games in ronde 37

De Rangers hadden 19 seconden een voordeel van 5v3 op storende straffen tegen de verdediging van Cypress Rasmus Dalin En de Jacob Bryson​ Seconden voordat de eerste strafschop eindigde, leidde Kreider binnen een seconde een pass van Panarin in de rechterbovenhoek om 21.21 uur van links.

Fox, die in zijn 100e National Hockey League-wedstrijd speelde, maakte er 3-1 van met 1:42 over op de Rangers-rush toen hij de bounce voor de derde keer afsloeg van een schot van Mika Zipanagad.

Kracht speelt

De Sabres gingen 0-2 in hard play en zakten naar 0 voor 21 tijdens hun laatste 13 wedstrijden.

Rangers hadden een 2-tegen-3 man-voordeel en verbeterden de laatste vier wedstrijden naar 4-tegen-13. Buffalo kreeg acht doelpunten tegen in 21 sterke wedstrijden voor hun tegenstander in hun laatste zeven wedstrijden.

Mijlpalen

Kreider heeft 173 goals in zijn carrière, waarmee hij Anders Hedberg inhaalde om de 20e plaats op de franchiselijst te behalen.

Sabres beweegt

Tokarski werd opgeroepen om Hutton te steunen twee dagen nadat Buffalo G had uitgedeeld Jonas Johansson Naar Colorado voor een zesde conceptronde in 2021. G. Linus Olmark, Die sinds 27 februari buiten actie is vanwege een blessure aan het onderlichaam, is bij het team geweest op hun reis van vier wedstrijden.

Hij belde eerder op de dag ook Sabres Asplund van de taxiploeg.

statistieken

Strom heeft zeven assists en acht punten via zes rechte punten. Hij hielp ook bij het bereiken van vijf opeenvolgende doelen. Banarin scoorde 12 assists en 18 punten in 15 wedstrijden tegen Cypress. … Crider heeft 10 goals en 14 punten in 22 wedstrijden tegen Buffalo.

READ  Ghost of Tsushima: nieuwe update maakt vossen nog zachter

volgende

Hoogtepunten: In Pittsburgh Penguins Woensdagavond om een ​​reeks van twee wedstrijden te openen.

Rangers: In Philadelphia Flyers Donderdagavond om een ​​reeks van twee wedstrijden te openen.

More from Madison Garrett
Uw bericht op tv tijdens de top van 2000? Download de NPO Radio 2 app
door Madison Jarrett Hoogste 2000 waarschuwingen Tijdens de Summit 2000 vind je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *