Sabrina Ionescu introduceert de Xbox-consoles en Nike-schoenen van het voormalige jeugdteam

Sabrina Ionescu introduceert het voormalige jeugdteam met Xbox-consoles en oorspronkelijk verschenen Nike-schoenen NBC Sports Northwest

Sabrina blijft winnen.

Algemene keuze # 1 voorheen in het WNBA-concept, Sabrina Ionescu, Ze verraste haar voormalige jeugdclub, The Cal Stars, met speciale Nike Blazers, Xbox Series S-consoles en speciale Xbox draadloze controllers.

Sabrina zei: “Het schoenontwerp en de controller, ik wilde absoluut iets doen dat me iets over mijn verhaal vertelt.”

X-Box

“Op de console staat het Slurpee-logo”, legt ze uit, verwijzend naar de manier waarop zij en haar broer mensen in minigames verleidden om geld te verdienen voor de groei van Slurpees.

Xbox Series S-controllers zijn geborduurd met de zin “Hier is naar dromen die nooit sterven.”

[Listen to the latest Talkin’ Ducks Podcast!]

“Ik hou gewoon van alles in dit citaat”, zei UNESCO. “Het geheim van een grote droom is om niemand je te laten vertellen dat hij te oud is of dat je hem niet kunt vervullen.”

Xbox maakte van de gelegenheid gebruik om met Ionescu samen te werken, zoals beschreven door een van de hoofdontwerpers van het merk.

“Het is het heden en de toekomst van vrouwenbasketbal”, zegt Elliot Hsu, hoofdontwerper voor Xbox, die de controller, schoen en console mede heeft ontworpen. “Ze is een echte gamer en gebruiker van Series X. Ze is iemand die de dromen van zowel meisjes als jongens leidt. Om al deze redenen waren we verrukt om haar dromen te vervullen en haar Xbox-visioenen tot leven te brengen.”

Ionescu groeide op met het spelen van Halo en NBA 2K met haar broers en zussen en nu zitten ze allemaal in Team Call of Duty.

READ  Cryptic Xbox Series X Tease heeft fans die de neiging hebben om te raden
Written By
More from Vanessa Hale

Het probleem achter Xbox Game Bar en fout 0x803F8001 – BCFocus

De Xbox Game Bar voor Windows 10 zit boordevol handige functies. Inclusief...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *