Safari-extensies downloaden en installeren in iOS 15 en iPadOS 15

Deze tutorial gaat over het downloaden en installeren van Safari-extensies in iOS 15 en iPadOS 15. We zullen ons best doen om je deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Safari-extensies downloaden en installeren in iOS 15 en iPadOS 15. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.

Controleer hoe u Safari-extensies downloadt en installeert in iOS 15 en iPadOS 15

Browser-extensies zijn een van de meest gebruikte soorten software in ieders pijlkoker, die coole kleine apps die uw browser helpen te doen wat u wilt. En een van de dingen die ze het leukst vinden aan iOS 15 en iPadOS 15, is dat gebruikers nu extensies kunnen toevoegen aan hun Safari-browser. Hoewel het een nieuwe functie is die is uitgebracht met de nieuwste versie van iOS, zijn er in feite veel handige add-ons beschikbaar die u kunt toevoegen.

Het volgende is een discussie over het toevoegen van extensies aan uw Safari-app; Hoewel we de stappen met de iPhone noemden, kun je dezelfde basisinstructies volgen met de iPad.

Safari-extensies toevoegen op iOS en iPad

Als u Safari-extensies op uw iPhone of iPad wilt toevoegen, moet u ervoor zorgen dat uw apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste iOS 15-update via de App Store.

  1. Open de app Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de Safari-app en selecteer Algemeen
  3. Klik in de algemene gebruikersinterface op de optie Extensies > Meer extensies
  4. U wordt doorgestuurd naar een reeks prompts om Safari-extensies te configureren – Doorgaan – Gepersonaliseerde advertenties – Locatieservice
  5. Nadat u uw voorkeursadvertenties en locatie-instellingen hebt geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar de App Store om alle beschikbare Safari-extensies te bekijken.
  6. Download de vereiste Safari-extensie-app.
  7. Nadat de app is geïnstalleerd, opent u de app Instellingen > Safari > schakel de extensie in.
READ  Hoe Adobe Premiere Pro te downloaden: Alles wat u moet weten

Laatste woorden: Safari-extensies downloaden en installeren in iOS 15 en iPadOS 15

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Safari-extensies downloaden en installeren in iOS 15 en iPadOS 15Als uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

Written By
More from Eda Greene
Het nieuwe Windows Feature Experience Pack is nu beschikbaar om te downloaden
Microsoft heeft een nieuw Windows Feature Experience Pack uitgebracht voor gebruikers die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *