Sakura Santa vult deze kerst sokken met feestelijk gejuich bij de schakelaar

Foto: Gamuzumi

Het is die tijd van het jaar waarin vakantielinks de Switch eShop overspoelen, ook al is deze nieuwste toevoeging aan Nintendo’s digitale etalage maar heel weinig. racer dan het gebruikelijke ceremoniële tarief. Ja, zelfs meer dan sinterklaaszoeker, een app die de kerstman volgt terwijl hij op kerstavond rond de wereld racet. Je kunt zeker niet proactiever worden dan dat?

Nou, het lijkt erop dat je het kunt! Afkomstig van Winged Cloud, ontwikkelaar Wil je een idoolcafé runnen? En tientallen titels van de “Sakura”-serie, sakura kerstman Nu beschikbaar in de Switch eShop.

Het is een visuele roman met een vakantiethema die de feestelijke avonturen volgt van Koji, een student die zich eenzaam voelt nadat hij van huis is gegaan om aan de universiteit te studeren. Eén reis naar een heiligdom, één wens later, en de eenzame klas wordt overspoeld met mooie vrouwen die allerlei soorten kerstkleding dragen (of niet) en hij moet beslissen met welke van de drie aantrekkelijke kandidaten hij de vakantie zal doorbrengen.

De public relations-publiciteit belicht functies zoals ‘Mooie en romantische meisjes’, ‘Mooie cartoonkunst’ en ‘Multiple Story Tracks’. De game is sinds 2015 beschikbaar op Steam en hoewel een snelle Google-zoekopdracht verschillende voorbeelden zal opleveren van de bovengenoemde cartoonkunst met meisjes in verschillende staten van hun feestelijke uitkleden, is dit een familiesite. Daarom houden we het bij screenshots waar Nintendo UK zich prettig bij voelt zijn website:

Sakura Santa lanceerde de Switch eShop op 16 december voor $ 9,99, £ en € – hoewel het tot 6 januari 20% korting heeft. Vertel ons hieronder of je deze feestdagen de magie van Kerstmis gaat onderzoeken.

READ  Game-ontwikkelaar ontdekt het technologische geheim van meanderende plassen in Animal Crossing: New Horizons

Hé, het kan niet erger zijn dan afgelopen kerst, toch? Niet dat deze film per se “slecht” was – het voelde als een surrealistische verbeteringservaring die Emma Thompson had tijdens het luisteren naar Wham! Onder invloed van een of andere verdovende advocaat.

Serieus, heb je afgelopen kerst gezien? Het is het vreemdste wat we in jaren hebben gezien. In elk geval. Computerspelletjes.

Written By
More from Aubrey Mason
Al die geweldige games waarvan je dacht dat ze al op PS4 waren, komen naar PS4
komt eraan Oxenfree II: de verloren signalen Het wordt uitgebracht op PlayStation.schermafbeelding:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *