Sakurai nodigt iedereen uit om de laatste Smash-onthulling te bekijken, of je het spel nu speelt of niet

Foto: Nintendo

We zijn nog maar een dag verwijderd om erachter te komen wie dit laatste stukje karakter gaat nemen Super Smash Bros.-spel Ultiemen serieregisseur Masahiro Sakurai lijkt nogal opgewonden – durven we te zeggen vertrouwd? – Over de voorstelling.

Sakurai sprak vanmorgen op sociale media en nodigde alle gamefans uit, “of je nu een Smash Bros.-speler bent of gewoon van gamen houdt”, om de show van morgen te bekijken.

in meer tweetenDankbaar Tweet insluiten Wat de vertaling betreft, zegt Sakurai dat hij “echt genoten” heeft van het opnemen van deze laatste uitzending:

“Misschien ken je de nieuwe vechter niet, of het kan anders zijn dan je persoonlijke verwachtingen.

Maar we hopen dat je geniet van deze spelsoftware en het streamen zelf! Ik vond het erg leuk om de uitzending op te nemen.”

Natuurlijk zijn fans al begonnen te speculeren wie de jager zal zijn en of Sakurai aanwijzingen in zijn bericht heeft achtergelaten. We weten zeker dat dat niet het geval is, maar het is Doen Het lijkt een breder gamepubliek aan te spreken, wat mogelijk aangeeft dat de jager een beroemd en bekend personage zou kunnen zijn.

Gisteren nog werd het officiële Twitter-account van Super Smash Bros. ook juich de fans toe om hun fantasie de vrije loop te laten.

READ  Meer ontslagen zijn aan de horizon nu Activision Blizzard verhuist om Europese uitgevers te sluiten

We komen er morgen voor eens en voor altijd achter, dus kom zeker voor 15.00 uur GMT bij ons terug, want we zullen de grote onthulling hier live op Nintendo Life organiseren. Wie zal dat zijn?!

Written By
More from Aubrey Mason

Mets krijgen het niet voor elkaar versus ernstig uitgeputte, stijgende Marlins

Meer dan een decennium is verstreken sinds de Marlins een winnend seizoen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *