Samsung Galaxy A52 juni-update beschikbaar

Samsung maakt de update van juni beschikbaar voor de Galaxy A52. Het 4G-model heeft het al een paar dagen en vandaag volgt de variant met 5G.

Galaxy A52 update juni 2021

Nog voor de release onthulde Samsung ten onrechte dat de Galaxy A52 elke maand de nieuwste updates zou krijgen. En dat ritme heeft Samsung al geruime tijd gevonden – en zal het deze maand blijven volhouden.

Er is nu een grote update van ruim 187 MB beschikbaar voor firmwareversie A526BXXS1AUE4 voor de Galaxy A52 5G. Voor A52 met 4G, want er zijn weinig A525FXXS2AUE2 firmwareversies beschikbaar. Hoewel de versienummering niet voor beide modellen hetzelfde is, doet de update hetzelfde op beide versies van de toestellen. Na installatie is de juni-patch beschikbaar.

Dit brengt op zijn beurt 34 verbeteringen aan het Android-besturingssysteem en een klein aantal Samsung’s eigen software met zich mee. Een paar, want veel van de fixes deze maand zijn voor Samsung’s eigen Exynos-uitgeruste hardwaresoftware. Zoals bekend draaien de A52-modellen op chips uit de keuken van Qualcomm. Er zijn geen andere functionele of visuele wijzigingen in de update van deze maand.

READ  Je kunt nu Windows 365 gebruiken op de iPad en daar heeft Microsoft een app voor
More from Madison Garrett
AirPods Pro beta plaagt meer iOS 15-functies
De nieuwste bètasoftware van Apple AirPods Pro toont de komst van enkele...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *