Samsung Galaxy A52 krijgt update van november

De november-update van Samsung arriveert nu ook op de eerste Galaxy A52-modellen. De eerste die arriveert is de Galaxy A52 5G. Het lijdt geen twijfel dat binnenkort de A52 4G en Galaxy A52s zullen volgen.

Galaxy A52 november 2021-update

Samsung is inmiddels begonnen met het uitrollen van beide versies van Android 12 en One UI. En hoewel de Galaxy A-serie nog niet klaar is, wijzen de eerste tekenen op een vrij snelle verspreiding. De Galaxy A52 en A52s krijgen de upgrade mogelijk begin 2022. Maar tot die tijd zul je het moeten doen met de reguliere – lees: maandelijkse – beveiligingsupdates. bijvoorbeeld: november-patch.

De patch van november is nu beschikbaar op de Galaxy A52 5G. Firmwareversie A526BXXU1AUJ7 arriveert als een download van 250 MB. Hoewel de eerste “U” in de firmwareversie aangeeft dat er meer aan de hand is dan alleen het installeren van een nieuwe beveiligingspatch, is de lijst met wijzigingen kort:De beveiliging van uw apparaat is verbeterd“.

De update van november installeert op zijn beurt ongeveer 25 verbeteringen aan het Android-besturingssysteem. Voor de One UI-software van Samsung zijn er nog 13 andere fixes. Deze dichten onder andere een lek af waardoor het serienummer van de telefoon kan worden gelezen zonder deze te openen.

READ  macOS Big Sur 11.3.1 is nu beschikbaar
More from Madison Garrett
Ziekenhuis weigert longpatiënt die geen mondmasker kan dragen | Radarcontroles – Radar
Sinds 1 december is een mondkapje verplicht in alle algemene ruimtes, ook...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *