Samsung Galaxy A71 krijgt nu de Android 11-update in Nederland

Een van de meest populaire Android-telefoons van dit moment is uitgerust met de update voor Android 11. Nederlandse Samsung Galaxy A71-gebruikers kunnen nu de vlaggenschip-update downloaden.

Lees verder na de aankondiging.

Samsung Galaxy A71 Android 11-update nu te downloaden

Heb jij een Samsung Galaxy A71? Dan hebben we goed nieuws, want nu is de Android 11 update te downloaden voor dit toestel. De smartphone wordt geüpdatet naar de nieuwste Android-versie en zal na installatie ook One UI 3.1 bevatten. Dit is de nieuwste versie van de software van Samsung en deze is standaard op Android.

Als je een Samsung A71 hebt, krijg je automatisch een melding wanneer de Android 11-update voor je beschikbaar is. Vervolgens kunt u de belangrijkste software-update downloaden en installeren. Het is ook mogelijk om handmatig op nieuwe versies te controleren door Instellingen te openen, naar “Software-update” te gaan en daar op “Downloaden en installeren” te klikken.

Met Android 11 krijgt de Galaxy A71 veel nieuwe functies. Zo is het software-ontwerp van Samsung gerepareerd, zodat alles er weer als nieuw uitziet. Bovendien introduceert de update nieuwe privacy-opties, een betere camera-app en de nieuwste Android-beveiligingspatch. Heb je de Android 11-update op je A71 ontvangen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel!

Meer over de Samsung Galaxy A71

De Galaxy A71 is – samen met de Galaxy A51 – een van de meest populaire Android-telefoons van dit moment. De smartphone heeft een groot AMOLED-scherm, een flinke accu, vier camera’s achterop en vlotte toestellen. In onze uitgebreide Samsung Galaxy A71 review lees je alles over de voor- en nadelen van het toestel.

READ  Drones vormen de mega-QR-code van Shanghai

Samsung kondigde onlangs een opvolger aan, de Galaxy A72. Deze smartphone is sterk verbeterd met bijvoorbeeld vernieuwde camera’s, waterdicht design, grotere accu en 90Hz vlot scherm. Een handige verbetering is de 8MP telelens, waarmee je vergrote foto’s kunt maken zonder aan kwaliteit in te boeten.

De adviesprijs voor de Samsung Galaxy A72 is 449 € en is al verkrijgbaar in Nederland. Bekijk ook onze artikelen hieronder, waarin we de Galaxy A72 (en A52) vergelijken met zijn voorgangers.

Vind de beste deal voor Samsung Galaxy A72

More from Madison Garrett
Quake is zojuist beter geworden op PS5 en Xbox Series
Quake werd vorige maand 25 en dat vieren Bethesda en Id Software...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *