Samsung Galaxy S10 One UI 3.1-update nu beschikbaar: dit is nieuw

Gebruikers van Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e kunnen nu One UI 3.1 gaan gebruiken. De update zit vol met nieuwe features en in dit artikel kun je ze allemaal lezen.

Lees verder na de aankondiging.

Samsung Galaxy S10 One UI 3.1.1-update

Heb je een Samsung Galaxy S10, S10 Plus of S10e? Vervolgens kunt u uw telefoon nu updaten naar One UI 3.1, de nieuwste versie van de software van Samsung. De update bevat ook de Android-beveiligingspatch vanaf maart 2021, wat betekent dat de telefoons ook qua beveiliging behoorlijk up-to-date zijn. Het is dus beschermd tegen lekken in het besturingssysteem.

U krijgt automatisch een melding wanneer er een update van One UI 3.1 beschikbaar is, maar u kunt deze ook handmatig controleren. Ga hiervoor naar “Instellingen> Software-update> Downloaden en installeren”. Galaxy S10-smartphones waren eerder geüpdatet naar Android 11 en beschikken nu over de nieuwste software.

Een UI 3.1 is onlangs aangekondigd door Samsung en brengt allerlei nieuwe features met zich mee. Zo kun je beginnen met de Eye Comfort Shield-functie, die het blauwe licht van je smartphonescherm aanpast, zodat je beter slaapt. Je kunt bestanden ook veilig en snel delen met Private Share en je hebt nieuwe camera-opties, waaronder Object Eraser om delen van je beeldmateriaal te wissen.

Meer over One UI 3.1

Naast de Galaxy S10-telefoons wordt One UI 3.1 uitgebracht voor verschillende andere Samsung-toestellen. Hieronder zetten we de smartphones op een rij die sowieso op de update kunnen rekenen, of misschien heb je deze al ontvangen. De nieuwste versie van One UI werkt standaard op de Galaxy S21, S21 Plus en S21 Ultra, die eerder dit jaar zijn uitgebracht.

READ  dit was dinsdag 29 september 2020

Ook interessant: Samsung Galaxy S21 review en Galaxy S21 Ultra review. In onderstaande video bespreken we met jou het Absolute Top Model.

Lees meer over Samsung:

More from Madison Garrett

Eerste Final Fantasy VII Remake-patch 1.01 uitgebracht na meer dan zes maanden; Verpakt bugfixes

Meer dan zes maanden na de release, Final Fantasy VII Remake heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *