Samsung Galaxy S20 update vanaf mei in Nederland: nieuwe cameramodus

Vandaag arriveert de update van mei voor Galaxy S20. Samsung stelt het momenteel beschikbaar in Nederland, en België zal ongetwijfeld binnenkort volgen. De update belooft een nieuwe camerafunctie – Dubbele registratie – En een filantroop Snel delen Functie.

Galaxy S20 mei 2021 update

De update van mei voor de Galaxy S21-serie is gisteren aangekomen, en zijn voorganger volgt vandaag. Of beter gezegd: Galaxy S20, S20 + en S20 Ultra, want de Galaxy S20 FE kreeg vorige week al dezelfde update. Net als bij de S21 is deze update voor de S20 weer elders in afzonderlijke delen aangekomen – bij ons krijgt hij de tweede, de nieuwste firmware.

Grote download is het verplaatsen van apparaten naar firmwareversie G98 ** XXU7DUE1. Dit omvat de beveiligingspatch van mei, inclusief 44 Android-verbeteringen. Wat betreft de One UI van Samsung en de bijbehorende apps, zijn er nog 23 fixes beschikbaar. Deze verbeteren de beveiliging Telefoon De applicatie van Veilige map, van DeXEn van hem Knox Domein. Het veel besproken lek in de modemsoftware van Qualcomm geldt niet voor de Galaxy S20-serie in Nederland, om de simpele reden dat de toestellen hier geen Snapdragon-processor hebben.

Naast de nieuwe patch verbetert de update ook de Snel delen , Waarmee u eenvoudig bestanden kunt delen met andere Galaxy-gebruikers die ook over deze functie beschikken. Bovendien belooft de camera betere prestaties. Dit heeft voornamelijk betrekking op het toevoegen van een nieuwe cameramodus: Dubbele registratie. Dit is een soort “lichte” versie van Mening van de directeur Exclusieve houder voor de Galaxy S21-serie. U kunt tegelijkertijd fotograferen met de hoofdcamera en de camera aan de voorkant. U vindt een bestand Dubbele registratie In de camera-app onder het kopje Meer.

READ  Samsung Galaxy A42 5G Android 11-update is nu beschikbaar in Nederland
More from Madison Garrett

De obsessie van TJ Oshie met videogames gaat naar een hoger niveau

Een fervent gamer en kerel Wario’s tatoeage boven zijn dijEn de TJ...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *