Samsung Galaxy S21 Oktober update beschikbaar in Nederland en België – Galaxy Club

Samsung Galaxy S21 oktober update is beschikbaar op toestellen in Nederland en België. Dit leidt niet tot grote veranderingen, maar de nieuwste beveiligingspatch wel.

Galaxy S21 update oktober 2021

Soms is Samsung wat laat met het verstrekken van beveiligingsupdates. En soms presteert het bedrijf duidelijk beter dan de rest van de wereld. Dat laatste is nu weer het geval, met de start van de oktober-update.

De patch van oktober, die eerder in een aantal andere Europese landen verscheen, is nu beschikbaar op de Galaxy S21-serie in Nederland en België. Grote update 284 MB bevat firmwareversie G99 * BXXU3AUIE. De verandering die met de update kwam, onthult niet veel. De Algemene stabiliteit van functies“Het is verbeterd, dat is goed.

We weten niets over de beveiligingspatch van oktober, die zal worden geïnstalleerd. Een nadeel van deze snelle release is dat Google – en dus Samsung – details van de inhoud van de nieuwe patch nog niet heeft gepubliceerd. Misschien komen we er volgende week achter wat hij van plan is.

Beschikbaarheid

De nieuwe update is nu via de ether beschikbaar op zonder merk Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra in Nederland en België. werkgelegenheid gebrandmerkt Toestellen die rechtstreeks bij Vodafone of T-Mobile zijn gekocht, update nog niet beschikbaar. T-Mobile-apparaten bevinden zich op het moment van schrijven nog steeds in de patch van augustus, in afwachting van de update van september. We hopen dat dit snel verandert.

Zoals altijd kun je wachten tot je een automatische melding ontvangt dat de update klaar is om te downloaden. Of u kunt de beschikbaarheid direct zelf controleren via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb je de update ook ontvangen? Heb je bepaalde veranderingen meegemaakt? Of nieuwe insecten? Laat het ons hieronder weten!

READ  IOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1 beschikbaar: nieuwe bugfixes

(Bedankt Marcel en Menachem!)

More from Madison Garrett

Outriders Dev weet niet hoeveel exemplaren er zijn verkocht en heeft geen royalty’s gekregen

Outriders-ontwikkelaar People Can Fly zegt dat het niet weet hoeveel exemplaren van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *