Samsung Galaxy S22 juli update klaar

Vandaag is de Samsung Galaxy S22 de eerste telefoon die de update van juli ontvangt. Vlak voor het einde van de week kreeg de Galaxy Tab S7 ook nog een update – de tweede met de juni-patch.

Galaxy S22 update juli 2022

De tijd loopt. Het is al juli en zoals je hebt gemerkt aan de onderkant van onze berichtgeving, is het vakantietijd. Maar: voor sommige dingen sluiten we graag uit. Zoals de komst van de nieuwste beveiligingspatch voor de Galaxy S22-serie.

De update met de patch van juli is rechtstreeks gelanceerd voor de Galaxy S22, S22+ en Galaxy S22 Ultra in Europa. Een download van iets minder dan 400 MB zal apparaten verplaatsen naar firmwareversie S90 * BXXU2AVF5. Hiermee wordt de nieuwe maandpatch geïnstalleerd, waar we op dit moment geen details over hebben. Samsung en Google hebben er immers nog geen informatie over vrijgegeven. Later deze week hopen we meer te weten.

Zoals we het punt opnieuw zienDe algemene stabiliteit van functies is verbeterdIn de wijzigingslijst – zoals bij veel recente updates van de Galaxy S22-serie. Samsung is nog bezig met het verbeteren van de software. Ik ben de afgelopen maanden met grote sprongen vooruit gegaan, maar er is nog veel te doen, zo blijkt. En daar is de nieuwe update blij mee. We kunnen dit ook zien aan de lijst met bijgewerkte apps, die vrij lang is.

Beschikbaarheid

Zoals we al schreven is de nieuwe Galaxy S22 update nu “live” op Europese toestellen met de landcode EUX. Deze OTA is per direct beschikbaar in Nederland en België. Voordat gebrandmerkt Hopelijk ontvangen apparaten die rechtstreeks bij een of andere provider zijn gekocht, binnenkort dezelfde update.

READ  dit was dinsdag 29 september 2020

U kunt wachten op de melding, of handmatig starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

Galaxy Tab S7 juni-update

Afgelopen weekend verscheen ook een tweede juni-update voor de Galaxy Tab S7-serie. De tablets hadden eind mei al de juni-patch gekregen. De nieuwe update – ongeveer 300 MB schoon aan de haak, firmwareversie XXU2CVF5 (bedankt, januari!) – brengt één functionele verandering. De ‘De weergave van het batterijniveau met betrekking tot Batterijbescherming wordt bijgewerkt.zei de wisselaar.

Als uw Tab S7 na installatie slechts tot 85% oplaadt, kunt u precies dit werk doen – Batterij bescherming – Als alles goed gaat, sluit dan weer via Instellingen -> Batterij en apparaatonderhoud -> Batterij -> Meer batterij-instellingen -> Batterijbeveiliging uitschakelenik

Verder zien we dat er achter de schermen enkele algemene bugfixes en stabiliteitsverbeteringen worden doorgevoerd. Het is niet duidelijk in hoeverre je dit concreet merkt.

Beschikbaarheid

De nieuwe Galaxy Tab S7 update is nu beschikbaar op alle Nederlandse en Belgische modellen – Wi-Fi of 5G. Je kunt het installeren via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

More from Madison Garrett
Demon Gaze EXTRA verschijnt op 26 april op pc
bewolkt luipaard entertainment jij zal vrijgeven Extra duivelse uitstraling tot pc via...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *