Samsung Galaxy Tab S6 Lite krijgt nu ook de Android 11-update

Na de Galaxy Tab S6 start nu ook de Tab S6 Lite met de grote upgrade naar Android 11. Bovendien krijgt de tablet direct de One UI 3.1 interface.

Galaxy Tab S6 Lite-update: Android 11 en One UI 3.1

Vorige week lanceerde de Galaxy Tab S6 al de update voor Android 11. Het 4G-model kwam als eerste. Vanmorgen volgde de Tab S6 Wi-Fi, waarna we schreven dat de Tab S6 Lite hier “pas later” zou volgen. We dachten dat het ‘na een paar weken’ was, misschien ‘na een paar dagen’, maar niet ‘na een paar uur’. Maar toch, het is maar een paar uur later als dat gebeurt.

Dat is een ingewikkelde manier om te zeggen dat vroege Tab S6 Lite-gebruikers nu Android 11 kunnen downloaden. De P61 * XXU4CUBB-firmwareversie is klaar, en het zal ook de beveiligingspatch van maart en One UI 3.1 met zich meebrengen.

De update verbetert niet alleen het interface-ontwerp. Je krijgt ook allerlei nieuwe of verbeterde functies, waarvan we er enkele hier al hebben uitgelicht.

Een update van deze omvang zal de software op je Galaxy Tab S6 Lite aanzienlijk reorganiseren. Het zal even duren om zichzelf weer te verbeteren. Dit proces kan enkele uren of dagen duren en resulteren in een hoger energieverbruik dan normaal. Als dit is voltooid, keert dit terug naar normaal.

Beschikbaarheid

Je kunt nu de update – die volgens Samsung zelf pas in mei komt – OTA downloaden op de Tab S6 Lite 4G in Nederland en België. Het wifi-model is al beschikbaar in België en binnenkort ook in Nederland.

READ  Pieten gluren in Markelo - Maarkelsnieuws.nl

Je krijgt automatisch een melding dat de update klaar is, of je kunt direct de beschikbaarheid checken op Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren

Heb je de update op je Tab S6 Lite al ontvangen? Is alles goed gegaan of zie je nog steeds fouten?

(Bedankt bas!)

More from Madison Garrett

Magic: Legends is nu in open bèta

De kartonnen fantasiewereld van Magic: The Gathering wordt de basis voor een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *