Samsung is weer sneller dan Google: de Galaxy S20 krijgt een beveiligingsupdate van februari

Google brengt aanstaande maandag de beveiligingsupdate van februari uit voor zijn Pixel-telefoons. De laatste tijd is Samsung Google altijd een stap voor geweest en dat zal in februari weer het geval zijn.

Beveiligingsupdate van februari

Google brengt altijd elke eerste maandag van de maand een nieuwe beveiligingsupdate uit voor zijn Pixel-telefoons. Samsung loopt al voor op het bedrijf en rolt deze patch nu uit op de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en Galaxy S20 Ultra. Nederlandse en Belgische eigenaren van deze telefoons zullen nu de update ontvangen.

Google deelt altijd vooraf informatie over beveiligingsupdates met andere smartphonefabrikanten. Het is dus mogelijk dat deze fabrikanten een oudere versie van Google hebben. Sony is hier al een tijdje redelijk goed in, maar dat is alweer een tijdje geleden. Samsung neemt nu de leiding over Sony door verschillende keren sneller te zijn dan anderen met de release van de nieuwste beveiligingsupdate. Ook deze maand is Samsung Google erg snel.

Installeer de beveiligingsupdate

Wil je weten of er een OTA-update op je Galaxy S20 aankomt? Vervolgens kunt u via “Instellingen” -> “Software-update” -> “Downloaden en installeren” controleren of de update ook daadwerkelijk voor uw apparaat kan worden gedownload. Ontvang je de update op je S20 of een andere Samsung-telefoon? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Samsung Galaxy S20 5G

Samsung Galaxy S20 Plus 5G

Samsung Galaxy S20 Ultra

Bedankt voor het advies, Harry, Ruby en Henck!

READ  Efteling fan maakt bijzondere illustraties van alle sprookjes uit het Sprookjesbos
More from Madison Garrett

Factorio-uitbreiding in ontwikkeling

Absorberend fabrieksbouwspel Facturo Volgens de mensen bij Wube Software heeft hij een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *