Samurai Shodown komt op 14 juni naar Steam, samen met DLC-personage Shiro Tokisada Amakusa

SNK zal de pc-versie van Samurai confrontatie Via Steam op 14 juni naast Season Pass 3 DLC-personage Shiro Tokisada Amakusa (ingesproken door Shusaku Shirakawa), ontwikkelaar Reclame maken.

De pc-versie van Samurai confrontatie Momenteel alleen beschikbaar via Epic Games Store. Dezelfde game is beschikbaar voor Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, pc en Stadia.

Samurai confrontatie

Shiro Tokisada Amakusa is het derde seizoen drie van de vier personages. De eerste twee karakters zijn Sham Sham en Hibiki Takan. Het vierde en laatste personage is een gastvechter die wordt aangekondigd door Arc System Works ‘ Schuldig materiaal een reeks.

Commentaarbenadering

Opmerkingen zijn welkom en worden aangemoedigd voor Gematsu. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
  • Blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, phishing of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je geen commentaar moet geven. Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals algemene intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet port.
  • Geen consoleoorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de bederf-tags.
  • Wees respectvol voor andere commentatoren. Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.
READ  Trump verlaat kort de persbriefing na het fotograferen in de buurt van het Witte Huis

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

Written By
More from Aubrey Mason

No Game: False Dimension Review (Switch eShop)

Gevangen op de Nintendo Switch (handheld / niet inbegrepen) wat doe je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *