Saygus smartphone-CEO die nooit een van fraude beschuldigde telefoon heeft vrijgegeven

Het U.S. Attorney’s Office in Utah heeft een man die al enkele jaren promoot voor een revolutionaire nieuwe smartphone, maar deze niet heeft geproduceerd, beschuldigd van effectenfraude. De nieuwe storting verschijnt. Chad Leon Sayers heeft bijna 300 investeerders uitgenodigd om $ 10 miljoen in Saygus te investeren, met de belofte “miljarden dollars in aanstaand succes”. Volgens het ministerie van Justitie.

In plaats van het ingezamelde geld te gebruiken om de beloofde smartphone te maken, betaalde hij persoonlijke uitgaven en schulden, waarbij hij oudere investeerders betaalde met geld dat hij had ingezameld van nieuwe investeerders, wat het kantoor van de procureur-generaal van Utah ‘Ponzi-achtig’ noemde. Sayers zou $ 2,17 miljoen van het ingezamelde geld hebben uitgegeven aan kantoorhuur, ongeveer $ 800.000 aan geld om andere rechtszaken te regelen, $ 500.000 aan juridische kosten, $ 145.000 aan winkelen, amusement en persoonlijke verzorging, en ongeveer $ 30.000 aan zijn persoonlijke creditcard.

Volgens het US Attorney’s Office begon Sayers in 2006 om geld te vragen, met behulp van e-mails en sociale media inclusief Twitteren nieuwsbrieven voor investeerders om mensen over te halen in de telefoon te investeren en om “updates” te geven over de lancering van de telefoon.

Saygus wordt beschreven als De eerste VPhone– met een uitschuifbaar toetsenbord – in 2009 en demonstreerde wat het zei was de Saygus V2 op de International Consumer Electronics Show (CES) in 2015. de rand Ik heb een kijkje:

Je hoeft niet iets “cools op papier” te zeggen. Saygus heeft de zogenaamde ‘supersmartphone’ gemaakt en in veel opzichten lijkt het alsof ze naar het specificatieblad hebben gekeken en zeiden: “We kunnen dit er echt goed uit laten zien.”

De Saygus V2 heeft een 5-inch, 1080p-scherm en is voorzien van een 2,5 GHz quad-core Snapdragon-processor met 3 GB RAM en draait op Android 4.4.4 KitKat. Saygus zegt dat de V2 is ontworpen voor mediaverslaafden, en dat betekent dat hij kan beschikken over maximaal 320 GB aan opslagruimte – 64 GB intern met twee MicroSDXC-slots. Het heeft een 21 MP camera aan de achterkant (met dubbele LED-flitser) en een 13 MP camera aan de voorkant. De V2 heeft ook Harman Kardon-luidsprekers, een vingerafdrukscanner, ingebouwd Qi draadloos opladen en root-toegang voor ontwikkelaars … kijk, daar stuk grond Vind ik leuk op deze telefoon. Het ontwerp is niet bijzonder ge├»nspireerd, maar het frame is klein en redelijk stevig.

Maar deze telefoon is nooit gekomen. Android-politie Hij houdt de Saygus-sage al enkele jaren nauwlettend in de gaten (ze hebben zelfs een aparte Saygus-sectie!), De archieven bevatten veel wendingen Dit is een heel vreemd verhaal.

READ  De verzendingen en digitale verkopen van Monster Hunter Rise overtreffen de vijf miljoen

Het juryproces van Sayers begint op 30 augustus.

Written By
More from Lesley Curry

Waterontharder Amfa 400

Table of ContentsWaterontharder ThuisWaterontharder Zelf MakenWaterontharder Zin Of OnzinWaterontharder Zelf MakenWaterontharder Technische...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *