SBMM geremasterd voor Modern Warfare 2

SBMM geremasterd voor Modern Warfare 2

Skill Matchmaking (SBMM) is de afgelopen jaren een punt van discussie geworden; Het blijft een bron van zorg onder fans van de franchise. Activision heeft sindsdien getracht het SBMM-framework te verbeteren door een dochteronderneming, Demonware, toe te wijzen om het systeem te coördineren en te verbeteren.

Een naaste collega van Call of Duty omschrijft SBMM als;

Complex maar realistisch. We zijn altijd op zoek naar manieren om elk aspect dat bijdraagt ​​aan het succes van producten te verbeteren, dit is het initiatief […] SBMM is een van die dingen, want het is echt een kwestie van vallen en opstaan.

SBMM speelt een belangrijke rol bij het behouden en bloeien van de spelersbasis, en omdat Vanguard niet aan de verwachtingen voldeed, had Activision de kans om het register te onderzoeken en het bestaande systeem te herzien – een collectieve onderzoeks- en ontwikkelingsinspanning van verschillende studio’s die hebben bijgedragen aan het creëren van een liberale en redelijk systeem.

pools matchmaking bot

Met de ineenstorting van het SBMM-systeem zijn er vermeende plannen om Bot Pools (PvPvE) te integreren, op voorwaarde dat spelersstatistieken in aanmerking komen voor toegang tot deze lobby’s. Met een revisie in AI kunnen ze het vaardigheidsniveau van spelers gedurende de wedstrijd volgen, de smurfen verhogen en blokkeren of de speler uit wedstrijden verwijderen.

Lobby-oplossing

Vermoedelijk zijn rottende lobben hier om te blijven. Een medewerker benadrukte het kennelijke belang ervan bij het structureren van SBMM als stichting en verklaarde duidelijk:

Als het wordt verwijderd, zal het instorten

READ  Dwergkasteel krijgt tutorial na 20 jaar ontwikkeling

Een collega zei vervolgens dat SBMM pas een onderwerp van interne discussie werd op de backend van Modern Warfare (2019), omdat ik kort daarna doorging met een businessplan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *