SCUF Instinct en SCUF Instinct Pro, aanpasbare draadloze controllers voor Xbox Series X.

SCUF Gaming lanceert twee nieuwe draadloze controllers voor Xbox Series X | S: SCUF Instinct en SCUF Instinct Pro hebben verwisselbare covers, knoptoewijzing, achterbediening en verschillende knoppen. In Italië respectievelijk 179 euro en 209 euro.


SCUF Instinct en SCUF Instinct Pro Twee soorten hoogwaardige draadloze controllers die speciaal zijn ontworpen voor: Xbox-serie X | s. Beide modellen bevatten: Vier ingebouwde functies voor: achter controle (schilderen) , Drie verschillende knopprofielenGeavanceerde ergonomie ontworpen voor verbeterde controle en absorptie met een groot bereik Verscheidenheid aan handvattenVeel aanpassingsmogelijkheden om aan de behoeften van elke liefhebber te voldoen, waaronder: Verwisselbare behuizingen, analoge knoppen en richtingsknoppen.

SCUF Instinct Pro is ook uitgerust met i Nieuwe directe triggers waarmee alle spelers kunnen kiezen tussen een directe actie of een standaardactie door simpelweg een schakelaar om te zetten. Onmiddellijke triggers verminderen uw bewegingsbereik en vuur onmiddellijk, wat resulteert in een reactie met één druk op de knop die typisch is voor muisschakelaars – ideaal voor snelle schutters. Dankzij het nieuwe controllerontwerp kun je altijd teruggaan naar de standaard triggerfeedback door de schakelaar opnieuw aan te passen, zodat je klaar bent om te strijden in je favoriete racegame. Instinct Pro biedt ook: Hoogwaardige handgreep.


De gamers van vandaag zijn niet gefocust op slechts één game, franchise of genre, daarom biedt Instinct Models Geïntegreerde herplanningsfuncties, die intuïtief met een druk op de knop kan worden geactiveerd – een primeur van SCUF. Met paletprofielen kunt u eenvoudig console-instellingen aanpassen en opslaan voor later gebruik in verschillende games, zonder dat u het spel hoeft te onderbreken of resettools of apps van derden hoeft te gebruiken.

READ  Black Friday GameStop-deals 2020 - Switch, PS4 en Xbox One

Instinct-controllers kunnen ook worden aangepast met: Ingrediënt op de SCUF-website Om een ​​verscheidenheid aan stijlcombinaties aan te bieden. Kies uit een verscheidenheid aan schelpen, knopen en kleuren om de perfecte combinatie te creëren die bij uw persoonlijke stijl past. Elk detail en alle functies van de Instinct-modellen zijn zorgvuldig ontworpen en ontwikkeld om een ​​ongeëvenaarde game-ervaring te bieden, in staat om zich aan te passen aan elke smaak en speelstijl.

SCUF Instinct Pro

Compatibel met Xbox Series X | S, Xbox One, pc en mobiele apparaten, SCUF Instinct is verkrijgbaar vanaf € 179,99 het weer SCUF Instinct Pro vanaf € 209,99. Beide zijn momenteel exclusief beschikbaar op de SCUF Gaming-website.

Written By
More from Vanessa Hale

Microsoft test Xbox Auto HDR op pc’s

Microsoft brengt een bestand binnen Automatische HDR Een functie van Xbox Series...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *