Sekiro speedrunner verslaat een geblinddoekt spel rechtstreeks op Twitch

Sekiro: Shadows sterven twee keer Sprinter Mitchriz boekte eerder deze week indrukwekkende vooruitgang in het spel en versloeg de beroemde FromSoftware voor de geblinddoekte uitdaging. Michris, die al een volleerd sprinter is met meerdere records in BijlHij slaagde erin om zijn geblinddoekte run in slechts vier uur en 35 minuten kwijt te raken. Het was zijn tweede poging.

Als je je afvraagt ​​hoe iemand de laatste strijd tegen Isshin the Sword Saint had kunnen vechten zonder te kijken, laat me je daaraan herinneren Bijl Het heeft vier uiteinden, Michris koos het kortste eind (Shura). Ongeacht het pad zag hij credits (nou ja, zodra hij zijn blinddoek trok). Het is een indrukwekkende prestatie, want Michris vertrouwde op geheugen, audio-aanwijzingen en diepgaande spelkennis om machtige bazen zoals Guardian Ape en Corrupt Monk te verslaan zonder te profiteren van hun inzicht, weet je.

Je kunt Michris geblinddoekt snel zien rennen Zijn kanaal op Twitch in twee delen (1En 2). Maar hier polijst hij de Guardian Monkey (voor altijd) tegen het einde van zijn carrière:

Michris bracht ongeveer een maand (en blijkbaar ongeveer 100 uur in totaal) in het openbaar door met oefenen voor zijn geblinddoekte sprint. Sekiro: Shadows sterven twee keer. voor hem Laatste uitzending op Twitch Het laat zien dat hij zijn run herziet in de hoop het te verbeteren.

Michris heeft andere geweldige sprintrecords op zijn naam staan, waaronder een Shura-snelheid Sekiro: Shadows sterven twee keer Komt in iets minder dan 20 minuten, naar mij Speedrun.com. Deze run maakt gebruik van airswim, een insect waarmee de wolf letterlijk door de lucht kan zwemmen en de grenzen van het spel kan overschrijden.

READ  Tokyo Games CEO: Officiële kosten begin volgend jaar bekend

Om inzicht te krijgen in hoe het is om te winnen Bijl Integendeel – meer dan twee jaar en 300 uur speeltijd – Geniet van Vox Media Networks Creative Director James Parham’s verhaal over “goed worden”.

More from Madison Garrett
Schalke beëindigt 22 wedstrijden puntloos punt vs. amateurs in Duitse bekerwedstrijd
Schalke-spelers vieren een doelpunt in hun eerste overwinning van acht maanden. Foto...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *