Selfiee full HD online gelekt, beschikbaar om te downloaden op Telegram, Filmyzilla en Tamilrockers

Selfie lekte online: Akshay Kumar, Emraan Hashmi’s co-ster, selfie verscheen vandaag op schermen. Het kreeg veel aandacht van kijkers en critici. De film kan ook worden gedownload van verschillende Torrent-sites.

Na lang wachten kwam de superster-selfie van Akshay Kumar en Emraan Hashmi vandaag in de bioscopen. In de film speelt Emraan Hashmi een RTO-officier, terwijl Akshay de hoofdrol speelt. De film kan ook worden gedownload van verschillende Torrent-sites.
Volgens rapporten is de ster van Akshay Kumar en Emraan Hashmi nu beschikbaar in HD-afdrukken op Filmyzilla, 123movies, Filmywap, Onlinemoviewatches, 123movierulz, Telegram, Tamilrockers, enz. Dit is niet de eerste film die online wordt gelekt. Eerdere films zoals meneer, shehzadeh, Ant-Man en de Wasp: Quantumania Er werd onder andere ook gelekt.
Sylvie speelt ook Diana Penty, Nishrarat Bharucha en Tisca Chopra in belangrijke rollen. Dit is een remake van de Malaylam-film uit 2019, Rijbewijs. De film is een perfecte masala-entertainer vol komedie, actie en drama.

In ongeveer drie minuten maakte de acteur 184 foto’s met zijn fans terwijl hij Selfie promootte. Hij plaatste een video op zijn Instagram-account waarin hij te zien is terwijl hij stilstaat terwijl hij een oranje outfit draagt ​​en selfies blijft maken met zijn volgers.

De acteur schreef op Instagram: “Alles wat ik heb bereikt en waar ik sta in het leven, is te danken aan de onvoorwaardelijke liefde van mijn fans. Dit is mijn speciale eerbetoon aan hen, als erkenning voor hoe ze me gedurende mijn hele carrière hebben bijgestaan.” Hij voegde eraan toe: “Met de hulp van mijn fans hebben we het Guinness World Record verbroken voor de meeste selfies die in 3 minuten zijn gemaakt 🙂 Bedankt allemaal. Dit was heel bijzonder en ik zal het voor altijd onthouden.” Bekijk deze video eens:

READ  Top 10 geweldige websites om gratis Hindi-muziek te downloaden

Disclaimer: Zoom TV moedigt of ondersteunt piraterij niet aan. Piraterij is een strafbaar feit onder de Auteurswet 1957. Zoom TV verzoekt u zich op geen enkele manier in te laten met of aan te moedigen tot piraterij.

Written By
More from Eda Greene
Met Animal Crossing: Pocket Camp kun je nu schattige AR-foto’s maken met dorpelingen
Animal Crossing: Pocket Camp, Het mobiele simulatiespel van Nintendo, werd mogelijk overschaduwd...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *