Senioren in het zomerprogramma

algemeen

Nijmegen – In de zomer is het erg rustig. Maar tot die tijd moeten thuisblijvende senioren elkaar ontmoeten. Daarom maakt Bindkracht10 elk jaar het zomerprogramma. De folder staat vol met leuke activiteiten voor senioren die in juli en augustus naar buiten willen. Het bevat ook goede adviezen en een overzicht van organisaties die hulp of begeleiding bieden.

Nijmegen: Old City Young Vibe, ook voor senioren. Tijdens de twee maanden vakantie is er zoveel te doen! Meer dan 200 activiteiten zijn doorgegeven door 31 organisaties: van een fietstocht voor minder mobiele renners van fietsen door de jaren heen, tot zingen, dansen en entertainen door DJ Ron en Freule Bombarie van ZZG Zorggroep of leren digitaal fotograferen met Jeanne Stoop. Voor elk wat wils en bijna elke dag is er wel iets te doen.

De brochure is onder meer verkrijgbaar bij boekhandels, Stips, buurthuizen en Good Day-locaties. De brochure is ook digitaal te downloaden op www.bindkracht10.nl/zomerprogramma. Wilt u de brochure bij u thuis hebben? Stuur een mail naar [email protected] of bel de Stiplijn.

vraagt? Bel de Stepline!

Bij elke activiteit wordt de website, het e-mailadres of het telefoonnummer vermeld. Als je vragen hebt over een activiteit, neem dan contact op met de persoon die de activiteit organiseert. je houdt? Zij helpen je graag met de Step. Bel de Stipe-lijn op werkdagen van: 9.00 – 17.00 uur: 024 3502000.

READ  Het wachten is voorbij! De nieuwe Androidworld-app is er!
More from Madison Garrett
Sarpreet Singh heeft het derde doelpunt gescoord in de laatste drie wedstrijden van de Duitse club
Sarpreet Singh scoorde zijn derde doelpunt in evenveel wedstrijden voor zijn Duitse...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *