Shiba Inu en XRP breiden uit naar 190 landen via samenwerking met Wirex en Onramper

Shiba Inu en XRP breiden uit naar 190 landen via samenwerking met Wirex en Onramper

Shiba Inu (SHIB) en XRP zetten een stap voorwaarts door partnerschappen aan te gaan met cryptocurrency-betalingsbedrijf Wirex en cryptocurrency-bedrijf Onramper. Deze samenwerkingen zullen het bereik uitbreiden naar meer dan 190 landen.

Onramper biedt instanttechnologie die fiatgeld, zoals dollars en euro’s, omzet in cryptocurrency. Het biedt ontwikkelaars een kant-en-klare oplossing voor het creëren van fiat- en cryptocurrency-betalingservaringen die kunnen worden aangesloten op populaire platforms zoals Stripe. Aan de andere kant is Wirex een digitaal betalingsplatform met een missie om cryptocurrencies en fiatvaluta voor iedereen toegankelijk te maken. Het platform biedt verschillende diensten waarmee gebruikers valuta kunnen kopen en verhandelen.

Wirex en Onramper hebben een langdurige samenwerking, met als gemeenschappelijk doel het bevorderen van de massale adoptie van cryptocurrencies in zoveel mogelijk landen. Wirex heeft de Onramper-tool in zijn portemonnee geïntegreerd, waardoor gebruikers toegang hebben tot meer dan 250 cryptocurrencies. Dit omvat grote namen als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), een verscheidenheid aan stablecoins en ook de memecoin SHIB. Het is eenvoudig om de Wirex-portemonnee te downloaden voor zowel Android als IOS.

Het belang van het toegankelijk maken van encryptie

Miljarden mensen over de hele wereld, vooral in ontwikkelingslanden, hebben geen toegang tot traditionele banksystemen. Cryptocurrencies zouden een oplossing kunnen bieden door deze mensen toegang te geven tot financiële diensten, zonder afhankelijk te zijn van traditionele banken. Naarmate meer handelaren en dienstverleners cryptocurrencies als geldig betaalmiddel accepteren, neemt hun praktische waarde toe. Dit kan vervolgens leiden tot een grotere vraag en een stijging van de prijzen.

Gratis encryptie ter waarde van € 10

Wil je de wereld van cryptocurrencies betreden en misschien SHIB, XRP of een andere cryptocurrency kopen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor u! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, één van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke cryptocurrency-exchanges van Europa, ontvangen onze lezers een exclusief aanbod.

READ  Download hier de uitgave van maart 2023 van De CaféKrant

Als u zich via onderstaande knop aanmeldt bij Bitvavo, krijgt u niet alleen € 10 gratis, maar betaalt u ook geen handelskosten over uw eerste € 10.000 aan transacties.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *