Shinji Mikami verlaat Tango Gameworks [Update]

Shinji Mikami verlaat Tango Gameworks [Update]

Todd Vaughn, senior vice-president van Bethesda Softworks, heeft aangekondigd dat mede-oprichter van Tango Gameworks, Shinji Mikami, de studio in de “komende maanden” zal verlaten. Echte prestaties.

“Ik schrijf u vandaag om u te laten weten dat studiohoofd Shinji Mikami heeft besloten om Tango Gameworks in de komende maanden te verlaten”, zei Vaughn in de e-mail. Mikami-san is al 12 jaar een creatieve leider en ondersteunende mentor voor jonge ontwikkelaars bij Tango door zijn werk aan innerlijk kwaad franchise, GhostWire: Tokioen natuurlijk, Hifi haast. “

Mikami, die bekend stond als een vernieuwer vampier Tijdens zijn 16 jaar bij Capcom richtte hij in maart 2010 Tango Gameworks op en werd in oktober van dat jaar overgenomen door Zenimax Media, het moederbedrijf Bethesda Softworks.

Bij Tango Gameworks regisseerde Mikami het horrorspel innerlijk kwaaden diende als uitvoerend producent op Het kwaad in 2En GhostWire: TokioEn Hifi haast.

In de e-mail zei Vaughn ook: Hifi haast Het was “een van de meest succesvolle lanceringen voor Bethesda en Xbox in de afgelopen jaren”, en het “genereerde een enorm positief momentum voor het bedrijf en Tango.”

updaten: Hier is het formele brief Van Bethesda Softworks bij het vertrek van Mikami:

We kunnen bevestigen dat Shinji Mikami heeft besloten om Tango Gameworks in de komende maanden te verlaten. We danken hem voor zijn rol als creatief leider en ondersteunende mentor voor jonge webontwikkelaars innerlijk kwaad franchise, GhostWire: Tokioen natuurlijk, Hifi haast.

We wensen Mikami-san het beste in de toekomst en zijn enthousiast over wat de getalenteerde ontwikkelaars van Tango te wachten staat.

-Bethesda

READ  Google Home-app introduceert opnieuw ontworpen bedieningselementen

Written By
More from Lesley Curry
Android Auto lijkt meer op CarPlay in nieuwe gelekte afbeeldingen
Er zijn meer afbeeldingen gelekt van het volgende grote herontwerp van Android...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *