SkateBIRD komt in augustus naar console, Xbox Game Pass en pc

glazen bodem spellen Ze zijn een onafhankelijk game-ontwikkelingsteam dat zich richt op het maken van games waarin dieren menselijke dingen doen. Hun volgende spel is SkateBIRD. Kun je raden hoe het zou zijn?

Flippen op Xbox One en Xbox Series X | S, Xbox Game Pass, Nintendo Switch, pc en Amazon Luna SkateBIRD, vanaf 12 augustus 2021, is een actiesportgame met glazen bodem waarin je in kleine skateparken valt die alledaagse voorwerpen in vogelgrote obstakels veranderen.

een wereld ver van Tony Hawk Pro Skater, maar vreemd bevooroordeeld om Skate StadIn SkateBIRD wikkel je tentakels om intuïtieve, toegankelijke bedieningselementen die het koppelen van vrij vloeiende lijnen een fluitje van een cent maken. Slijp, draai en draai door stadia terwijl je uitdagingen voltooit om luxe nieuwe uitrusting, nieuwe spreuken en geheime mixtapes vol Lo-fi-deuntjes te ontgrendelen waarop vogelaars kunnen ontspannen en schaatsen.

In SkateBIRD is trucjes doen geweldig, maar je best doen is echt het enige dat telt. Je kunt vijf niveaus aanpakken, gelijk met materialen voor het maken van trucs en doe-het-zelftuinen, terwijl je planken langs nietmachines schuift, 360 graden van de omgeleide gum-helling draait en perfecte kommen beeldhouwt – pas op voor graanresten!

Je verdient ook hoge scores en voltooit missies om door stadia te komen, variërend van de slaapkamer van je grote vriend tot een pittoresk dak en een zieke bediendenkamer tot uiterst geheime sessies. Of in een ontspannen tempo de wereld over schaatsen. Laat je kudde groeien en maak indruk met fladderende bewegingen, uilencombo’s en onverslaanbare trucs.

READ  Je hebt minder dan een maand om het US Civil Domain voor Age of Empires 3 gratis te ontgrendelen

In SkateBIRD draait het allemaal om de vogels, hierdoor kun je kiezen uit meer dan 30 soorten vogels en ze uitrusten met wilde kleerkasten. Draag een cowboyhoed of een bijl terwijl je hem rond het Big Friend-bureau scheurt, of houd hem zacht en maak een rugzak vast voor een snelle sessie in de slaapkamer. Wees ‘s werelds eerste kleine havik die een recente 540 voor zich uit trekt of ontdek of een dwergpapegaai in een halve buis in een tijdschrift past. Net als het ergonomische controlesysteem, draait het bij SkateBIRD’s aanpassingsopties allemaal om zelfexpressie.

“SkateBIRD is een spel waarbij alles draait om je best doen”, zegt Megan Fox, oprichter van Glass Bottom Games. “Sinds de lancering van SkateBIRD Kickstarter in 2019, hebben we gewerkt aan het creëren van de beste skateboardgame die de wereld ooit heeft gezien. We kunnen niet wachten om het in augustus met iedereen te delen.”

SkateBIRD wordt gelanceerd op Xbox One en Xbox Series X | S, Nintendo Switch, Windows, Mac, Linux, Amazon Luna op 12 augustus 2021 X | S via achterwaartse compatibiliteit op donderdag 12 augustus 2021 voor $ 19,99. Het zal ook debuteren op Xbox Game Pass voor console en pc.

Written By
More from Max Mcgee
Urban Trial Tricky Deluxe Edition wordt gelanceerd op pc en console
| Tate Multimedia heeft vanmorgen officieel de Urban Trial Tricky Deluxe Edition...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *