Skyrim's Thomas the Tank Engine-modder komt met een eigen RPG

Skyrim's Thomas the Tank Engine-modder komt met een eigen RPG

We hebben allemaal Trainwiz Thomas the Tank Engine-mods gezien uit populaire games als Skyrim en Starfield, maar de man achter de mods voegt een nieuwe snaar aan zijn boog toe. Niet alleen vervangt Trainwiz draken door angstaanjagende treinen, het lanceert nu ook zijn eigen RPG genaamd Lagere ruimteEn het ziet er erg cool uit.

Underspace heeft zojuist Early Access gelanceerd, wat betekent dat je deze geweldige RPG kunt uitproberen terwijl deze nog in ontwikkeling is en de diepste diepten van de ruimte kunt verkennen in een verzameling verbluffende ruimteschepen. De titel is geïnspireerd op een hele reeks klassieke ruimtespellen en biedt gebruikers een open-wereld hondengevechtervaring in arcadestijl met ongelooflijk veel aandacht voor detail.

Beschreven als een ‘spirituele opvolger van Freelancer’, gebruikt Underspace een ‘Lovecraftiaanse setting’ en vult deze met maximaal 70 handgemaakte sterrensystemen, 20 originele bazen, van fantasiemonsters tot ruimtepiraten, en unieke gameplay-mogelijkheden, afhankelijk van de setting. Jij Je wilt het verhaal meenemen. De game bevat een campagnemodus voor één speler met een hoofdmissie, zijmissies, PvP en coöperatieve multiplayer-modi. Een demo van de MMORPG zal beschikbaar zijn om te spelen tijdens de komende februari-editie van Steam Next Fest.

Gezien de reputatie van Trainwiz willen we natuurlijk allemaal weten hoe Underspace eruit zou zien als Thomas de stoomlocomotief door de ruimte vliegt en tegen deze intergalactische monsters vecht, toch? Welnu, de game bevat ook modding-ondersteuning, dus laat je fantasie de vrije loop!

Je kunt Underspace nu via Early Access op Steam bekijkenof je kunt wachten tot de volledig verbeterde game op woensdag 10 april op het platform wordt uitgebracht.

READ  Resident Evil Re: Verse is een gratis multiplayer-component voor RE8, maar er is geen proefversie op pc

Terwijl je wacht op de grote release, kun je je verdiepen in alle klassieke games die Underspace hebben geïnspireerd, of de beste Skyrim-mods en de beste Starfield-mods verkennen.

Zorg er daarnaast voor dat u ons volgt op Google Nieuws, waar u dagelijks een verscheidenheid aan pc-gamingnieuws, handleidingen en recensies kunt zien, of onze PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *