Slipknot op Download Festival 2023: Corey Taylor adresseert eindelijk de mogelijkheid

De leider van Slipknot, Corey Taylor, heeft de status van de Slipknot-titel op het Download Fest van volgend jaar misschien wel of niet bevestigd of weerlegd. Hij gaf een zo vaag mogelijk antwoord en wist dat fans kwaad zouden worden op wat hij zei. Maar dat is dan ook het beste wat hij kan doen.

Tijdens een Q&A-sessie bij “For The Love Of Horror” in Manchester Volgens de overeenkomst bevestigde / ontkende de zanger het verschijnen / niet-verschijnen van de band.

Taylor had vrijdagavond een soloshow in de stad in de BEC Arena, aangekondigd als een pre-conferentiefeest, voorafgaand aan zijn geplande optreden op de conventie voor een reeks handtekeningensessies.

Taylor nam ook deel aan een vraag-en-antwoordsessie met het publiek, waarin hem werd gevraagd commentaar te geven op geruchten dat Slipknot volgend jaar op het grootste metalevenement van het VK zal optreden. Nadat hij het publiek had opgedragen hun mobiele telefoons tevoorschijn te halen, bleef hij de situatie verduidelijken / het water modderig maken.

Taylor zei dat hij zou proberen zo duidelijk mogelijk te zijn, en ging toen verder met het geven van nadrukkelijk vage antwoorden terwijl hij doelbewust met zijn hoofd knikte op een manier die sterk suggereert dat het publiek tussen de regels door zou moeten lezen.

“Tijdens mijn leven kan ik bevestigen noch ontkennen. Ik wou dat ik je kon vertellen dat we er zouden zijn, echt waar,” zei hij. ‘Helaas heb ik dat antwoord nu niet,’ vervolgde hij glimlachend en knikkend. ‘Dus ik zal het je vertellen wanneer ik kan.’

READ  HRTC Driver Resultaat 2021 uit, download HP Final Merit List pdf @ hrtchp.com

“Hier zullen mensen boos van worden”, besluit Taylor lachend.

Lees ook: Sheryl Crow onthult Michael Jackson’s “teleurstellende” tourervaring om te zingen voor Sandy Hook-slachtoffers

Conferentieorganisatoren, Monopoly Events, hebben een TikTok-video geüpload met de bevestiging/ontkenning. Taylor’s solo-tournee van vier datums bevatte de leider die 20 originelen en covers speelde, waaronder versies van Slipknot’s Snuff en Wait And Bleed.

Slipknot’s nieuwe album “The End, So Far” is nu beschikbaar.

Onlangs sprak Slipknot-aanvoerder Corey Taylor over het besluit van de band om Roadrunner Records na 22 jaar te verlaten.

Taylor besprak het besluit van de groep om af te treden Roadrunner in 2021 in een nieuw interview met The Big Read op NME, waarbij veranderingen binnen de platenmaatschappij als belangrijkste reden voor hun vertrek worden genoemd. Hij onthulde dat het label totaal anders is dan het was toen we het voor het eerst ondertekenden. Hij voegde eraan toe dat als de band eenmaal in handen is van onverschillige individuen, het gewoon zaken zijn. Dit is precies wat er is gebeurd.

Hij deelde emotioneel dat de band moest vechten voor elke release omdat de mensen die tegenwoordig met Roadrunner werken denken dat ze weten wat ze doen, maar dat doen ze niet.

Ze probeerden hen te adviseren, en ze reageerden met argwaan en zonder twijfel. Taylor voegt in het interview toe dat het einde van Slipknot’s contract met Roadrunner Records de inspiratie vormde voor het laatste album van de band.

Lees ook: Lil Baby werd uren voor zijn geplande optreden op het Breakout Festival gespot

READ  Telegram-downloads op Google Play overschrijden 1 miljard

© 2015 MusicTimes.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *