Smug's reactie op het zien van Dudley's indrukwekkende aanpassing tijdens het spelen van Street Fighter 5 was zo goed als je zou verwachten

Smug's reactie op het zien van Dudley's indrukwekkende aanpassing tijdens het spelen van Street Fighter 5 was zo goed als je zou verwachten

Er zijn enkele vechtgame-professionals die intrinsiek gehecht zijn geraakt aan een bepaald personage, en fans zullen hun reacties willen zien wanneer ze worden aangekondigd.

Helaas is Dudley (nog) niet onthuld voor Street Fighter 6, maar we moeten nu het volgende beste zien met het belachelijk indrukwekkende boxermodel in Street Fighter 5: Champion Edition, dat natuurlijk de aandacht trok van degene en alleen NE|arrogant.

Nadat hij online een stortvloed aan verzoeken had ontvangen, had Smug geen andere keus dan zijn ogen te richten op de door fans gemaakte karaktertrailer met alle vrolijke geluidseffecten die je zou verwachten.


Het is interessant om te zien hoe Smug veel van de grote en kleine veranderingen oppikt die de modders in Dudley hebben aangebracht om hem wat rare dingen te geven in de SF5-setting.


Dit deed hem natuurlijk ook afvragen hoe dit allemaal kon gebeuren in Street Fighter 6, waar veel fans nog steeds op hopen.


Smug kwam ruim tien jaar geleden onder de aandacht van de vechtgamegemeenschap door als een van de weinige spelers de naam Dudley in Street Fighter 4 op een flitsende en opwindende manier aan te nemen met behulp van combo's waarvan ze niet eens wisten dat ze mogelijk waren.


Hij is onlangs teruggekeerd naar zijn bokseroorsprong en is ook sterk geworden met Dudley in Street Fighter 3: Third Strike, dus hij botst nog steeds regelmatig met zijn hoofdman, ook al zit dat niet in de nieuwe game.

READ  Een decennium later maakte het einde van Mass Effect 3 iedereen een verliezer


Nu de Dudley-mod is aangekondigd voor release ergens volgende week, zullen we hopelijk zien dat Smug hem een ​​proefrit geeft van wat er in SF5 zou kunnen zitten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *