Snapchat lanceert nieuwe lenzen voor de feestdagen

Deze kerst ziet er natuurlijk anders uit dan anders. Om daar op in te spelen lanceert Snapchat een aantal feestelijke lenzen die perfect zijn voor 2020

Snapchat zit natuurlijk vol met leuke en grappige lenzen, dit mocht dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Snapchat heeft speciaal voor de feestdagen verschillende leuke lenzen gemaakt. De lenzen zijn achteraf gemakkelijk te vinden en te gebruiken.

lees ook: Geluiden op Snapchat

Gemakkelijk en veel lenzen

Je krijgt de filters als volgt: Het is heel gemakkelijk, ga gewoon naar de categorie ‘vakantie’ in de Lens Explorer, kies je favoriete filters en je bent klaar.

Je kunt kiezen uit veel verschillende lenzen zoals: Santa’s Beard Lens en de Family Portrait Lens. Met de Santa’s Beard Lens verander je jezelf in Santa Claus. Met deze lens kun je ook kiezen hoe lang je je baard maakt. Met de Familieportretlens maak je toch die familie-kerstfoto van 2020. Alles wat je nodig hebt is de lens en jezelf. U kunt zelf een kerstfoto maken. Door middel van snapchat en leertechnologie zie je jezelf als verschillende leden van een gezin.

de Santa’s baardlens

de Familieportret Lens

lees ook: Snap Inc. gaat samenwerken met Twitter

Snapchat-lenzen tijdens uw meeting

Als een lens aan de voorkant van je telefoon niet genoeg is, download je Snap Camera en deze bevat ook alle nieuwe lenzen. Snap Camera is een gratis desktop-applicatie waarmee u lenzen kunt gebruiken. Tijdens videogesprekken kun je een Lens kiezen die je wilt. Het is daarom ook perfect voor kerst wanneer je een videogesprek voert met je gezin.

READ  Among Us is met recht de meest populaire (iPhone) game van dit moment

Snapcam is heel gemakkelijk te downloaden op internet. Hierna hoef je alleen nog maar je camera aan te sluiten. Hiermee maak je jouw meetings op bijvoorbeeld Google Hangouts, Zoom, Skype, Twitch, Discord en vele anderen net dat tikkeltje leuker. We moeten voorlopig nog thuis blijven.

More from Madison Garrett

Opladers dobberen weer een wedstrijd weg in 6e hartverscheurende verlies

Misschien twee zalige minuten na het laatste fluitsignaal dachten de Los Angeles...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *