Snoop Dogg heeft een Xbox Series X-koelkast vol met gin en sap

Toen de Xbox Series X voor het eerst werd aangekondigd, begonnen de memes vrijwel onmiddellijk. Het ontwerp lijkt op een pc-toren, althans dat lijkt het doel van Microsoft te zijn, maar het ziet er ook uit als een koelkast. Het bedrijf heeft zich echter volledig in de grap gestort en heeft Snoop Dogg een uitwerking gegeven Xbox-serie X koelkast.

In een video die is verwijderd van Snoop Dogg’s Instagram maar opgeslagen door deals-goeroe Wario64 op Twitter, liet de rapper het ontwerp van de koelkast zien. Het heeft een gloeiend Xbox-logo dat lijkt op de aan / uit-knop op de echte console. Binnenin vulde Xbox het met een Xbox Series X-cake voor zijn verjaardag, die eerder deze week was. Er is om voor de hand liggende redenen ook gin en sap en zelfs enkele Xbox-kettingen.

We gaan ervan uit dat je, in tegenstelling tot de eigenlijke console, de koelkast niet op zijn kant kunt zetten – althans niet zonder alles erin te morsen.

“Het zit in het spel,” voegde Snoop Dogg toe aan het einde van de video. Afgezien van eventuele embargokwesties, kan deze regel de reden zijn geweest waarom hij het van zijn pagina heeft gehaald. Het is de slogan voor EA Sports en heeft niets te maken met Microsoft.

Snoop Dogg is zelf niet traag in de keuken. Hij is vrienden met Martha Stewart, en heeft zelfs zijn eigen kookboek uitgebracht.

De echte Xbox Series X en Reeks S zullen je eten niet koud kunnen houden, maar ze zullen beschikbaar zijn op 10 november. Je kunt onze preorder gids voor informatie over het aanschaffen van de console, accessoires, games en meer. De systemen zijn in staat om de laadtijden in Xbox One-games drastisch te verkorten. Een van de grootste first-party games die bij de lancering beschikbaar zijn, is Gears Tactics.

READ  De Android TV-dongle van Google komt binnenkort beschikbaar

Written By
More from Lesley Curry

iPhone 12-voorbestellingen zijn nu live, maar Apple doet het deze keer anders. Hier is hoe te kopen

Vier nieuwe iPhone 12s, vier verschillende prijzen. En niet elke iPhone komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *