Sommige Xbox-gebruikers komen regelmatig bugs / fouten tegen met hun consoles

Dit lijkt steeds vaker voor te komen bij sommige Xbox-gebruikers, en wat vooral lijkt te zijn gerelateerd aan Xbox One-consoles en Xbox One X / S, meer dan met iets anders. Gebruikers keren terug naar hun systeem sinds hun laatste gebruik om een ​​game te spelen en stuiten in plaats daarvan op een fout. Een fout kan ook tot een andere fout leiden.

Een van de meest voorkomende was ‘Plaats de schijf“Ook al bevindt de schijf zich in de console. Soms is alles wat nodig is om hem eruit te halen en weer te verplaatsen. Soms komt de gebruiker echter dezelfde fout tegen of een nieuwe fout die deze keer aangeeft”Het lijkt erop dat je de Xbox Game Pass moet verlengen(Zelfs als ze er niet eens een abonnement op hebben genomen.) Soms valt de console gewoon van de aardbodem waar hij geen verbinding kan maken met het netwerk (of is hij niet langer zichtbaar op het netwerk als de gebruiker probeert te streamen naar Windows 10).

Er is nog geen formele oplossing voor degenen die dit hebben meegemaakt, noch enige verklaringen die gericht zijn op deze gebeurtenissen. Dat gezegd hebbende, de oplossing is meestal erg eenvoudig, hoewel het de volgende keer dat u de console aanzet, opnieuw kan gebeuren.

  1. Bekijk eerst het kantoor. Soms is de schijf bekrast, geschraapt of bevat hij gewoon vervelende vingerafdrukken die problemen kunnen veroorzaken. Probeer het opnieuw als u het kantoor kunt verlaten. Soms helpt de simpele handeling om de tablet eruit te halen en weer terug te plaatsen (zoals eerder vermeld).
  2. Start het systeem opnieuw op. Hierdoor kom je meestal voorbij een of meer van deze problemen en word je rechtstreeks naar je spel gestuurd.
  3. Als deze problemen aanhouden, hebben velen gezegd de slaapmodus uit te schakelen, zodat de console elke keer volledig wordt uitgeschakeld. Natuurlijk moet je nu elke keer dat je het wilt gebruiken wachten tot het volledig is opgestart (en achtergrondupdates zullen niet meer plaatsvinden).
READ  Komt Jurassic World Evolution 2 op Xbox?

Het is misschien niet de laatste oplossing omdat het geen patch bevat die dit allemaal gewoon doet verdwijnen, maar het is iets dat je in ieder geval weer in je spel zal brengen als dat gebeurt. Hopelijk, als dit echt wijdverbreid wordt, vindt Microsoft een manier om het officieel te corrigeren.

Written By
More from Vanessa Hale

Fall Guys is voor onbepaalde tijd uitgesteld op Switch en Xbox

Vallen jongens Ik kom toch niet naar deze zomer. Mediatonisch is De...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *