Sonic Dash overschrijdt 500 miljoen downloadmarkeringen


een Sega Vrijdag (17) heeft aangekondigd dat de mobiele game sonisch streepje Wereldwijd zijn er meer dan 500 miljoen downloads gemaakt. Deze game is gelanceerd in 2013, beschikbaar voor iOS l Android Het is de meest gespeelde titel in de mobiele serie ooit.

De titel, met in de hoofdrol de Blue Fast Hedgehog, is een eindeloze hardloper die in Europa is ontwikkeld door SEGA’s Hardlight-studio, die ook aan de productie ervan heeft gewerkt. geluidskracht.

Vanaf vrijdag kunnen spelers deelnemen aan een speciaal in-game evenement. Met 500 miljoen downloads wereldwijd kunnen spelers toegang krijgen tot de game en 4 speciale items verzamelen van het circuit om dagelijkse beloningen in te wisselen, waaronder Sonic Pirate en Captain Shadow.

Team Sonic-aanvoerder Takashi Izuka legde de prestatie uit in een persbericht. Het bereiken van meer dan 500 miljoen downloads is een geweldige illustratie van de kracht van het merk Sonic en de echt leuke en tijdloze gameplay van Sonic. sonisch streepjezei de teamleider.

Izuka ging verder en zei dat het team “onze trouwe fans en onze samenwerking met Apple en Google wil bedanken voor hun voortdurende steun. sonisch streepje in hun eigen winkels. Deze mijlpaal had niet op een beter moment kunnen worden bereikt.

Sega Hardlight studiodirecteur Neil Jones verklaarde ook dat de studio “blij blijft met trouwe fans van” sonisch streepje En hoe de game nog steeds elke maand miljoenen nieuwe downloads behaalt.”

Sonic Dash heeft al meer dan 500 miljoen downloads wereldwijdBron: Twitter / kloon

De manager maakte van de gelegenheid gebruik om de spelers te bedanken voor het succes van de wedstrijd. Veel dank aan alle liefhebbers sonisch streepje. We kijken ernaar uit om nieuwe en innovatieve in-game-evenementen te blijven produceren, gebaseerd op de verbazingwekkende en groeiende wereld van Sonic.”

Met iOS- en Android-versies, sonisch streepje Het is een eindeloos hardloperspel dat spelers de controle geeft over een blauwe olifant in een race waarbij de sleutel tot de overwinning is om door 3D-scenario’s te rennen, springen en draaien.

READ  Good Lock-module op NavStar krijgt One UI 3-ondersteuning en gebarennavigatie-opties (APK-download)
Written By
More from Eda Greene
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *