Sonic the Hedgehog heeft een op momentum gebaseerde Steam-concurrent die je nu kunt uitproberen

Sonic the Hedgehog heeft een op momentum gebaseerde Steam-concurrent die je nu kunt uitproberen

Als inwoner van PCGamesN Sonic de egel Alsof ik haar in de gaten had Rollin Rascal. Een snelle, op momentum gebaseerde 3D-platformgame met heldere en kleurrijke landschappen om doorheen te rennen. Slechts één blik erop zal bewijzen dat deze is geïnspireerd door de mascotte van Sega. Zelfs met slechts één volledig level en een innovatieve multiplayer-demo is de Rollin' Rascal Steam Next Fest-demo er een die je zelf moet ervaren.

Nu een Kickstarter-campagne al is voltooid en er een reeks ambitieuze doelen in het verschiet ligt, is Rollin' Rascal een 3D-platformgame die de taak begrijpt. Het heeft de spin-dash, rail grind en raketaanval van 3D Sonic, maar het brengt ook een ongelooflijk gepolijst gevoel voor stijl, multiplayer en een systeem voor vijandelijk bezit naar de tafel.

Rollin' Rascal ziet er echt gaaf uit om te spelen, en het was dat gevoel van beweging en gebruik van momentum dat mij aantrok. Dit wordt vervolgens gebruikt in semi-open niveaus die zich richten op de mogelijkheid om jezelf te uiten en hoe je beweging het beste kunt gebruiken. Mechanica op veel verschillende manieren. Het is absoluut geen open wereld, maar er zijn vaak meerdere routes die je moet volgen en er zijn geheimen te vinden die je begrip van de bewegingsmechanismen van het spel op de proef stellen.

Het is vaak gemakkelijk om te zeggen dat dit soort platformgames baat zouden hebben bij diepgaande momentummechanismen, maar uit wat ik de Steam Next Fest-demo van Rollin' Rascal speelde, komt het momentum goed. Je bent ongelooflijk snel in het versnellen op de hellingen en je kunt schakelen tussen bal- en hardloopvorm om het momentum zoveel mogelijk vast te houden.

READ  Is Baldur's Gate 3 Steam Deck compatibel?

Wat Rollin' Rascal echt onderscheidt, is wat het brengt voor platformgames als Sonic the Hedgehog. Je kunt in tegenstanders duiken en hun vaardigheden zelf gebruiken, zoals supersnelle vijanden in raceautostijl of vechters om te vechten. Deze functie heeft een Crash of the Titan-kwaliteit en ik vond het een mooie rimpel in de platformactie. Er is ook een multiplayer-functie die aanvoelt alsof Fall Guys online racen in GTA 5 ontmoet, en ik denk dat dat is wat Rollin 'Rascal na de lancering in leven houdt.

Je kunt de demo van Rollin' Rascal vinden hier Als onderdeel van Steam Next Fest, waaraan ook Kickstarter deelneemt Verder Over het spel.

Terwijl je wacht op de volledige release, hebben we ook enkele van de grootste aankomende pc-games waar je op moet letten, samen met enkele gratis Steam-games om je bezig te houden.

U kunt ons ook volgen op Google Nieuws voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of de PCGN Deals Tracker gebruiken om aanbiedingen te krijgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *