Sons of the Forest, Vervolg op The Forest, krijgt nieuwe trailer en releasedatum 2021

Ontwikkelaar Endnight Games heeft een nieuw aanhangwagen voor Zonen van het bos, waaruit blijkt dat de game ergens in 2021 uitkomt. Deze game werd aangekondigd in December 2019 en is een vervolg op 2018’s Het bos.

Er is niet veel over bekend Zonen van het bos, maar omdat het een vervolg is, is het vermoedelijk een survival-horrorspel in de open wereld, net als zijn voorganger. Fans die de verhaalaspecten van de eerste game en de vorige trailer van het vervolg ontleden en extrapoleren, geloven dat de hoofdrolspeler dit keer Timmy zou kunnen zijn, die in Het bos. Hij deed meer onderzoek naar een gebied dat het schiereiland heet en ontdekte een ander eiland dat hij ‘Site 2’ noemde, wat de setting zou kunnen zijn van Zonen van het bos.

De nieuwe Zonen van het bos trailer geeft meestal slechts een glimp van first-person gameplay en uitstekende graphics. De hoofdrolspeler gaat het eiland rond om hout te hakken en te vechten tegen verschillende soorten monsters. De persoon vindt ook een masker en komt onderweg ook enkele enge mensachtigen tegen.

Zonen van het bos staat momenteel gepland voor een pc-lancering in 2021. While Het bos werd ook uitgebracht op PlayStation 4, heeft Endnight Games op dit moment niet toegezegd aan extra platforms.

READ  Er komt natuurlijk een bordspel Skyrim aan
Written By
More from Max Mcgee

De herdenkingsronde van Tiger Woods, omgeven door stilte, een griezelig gevoel

DUBLIN, Ohio – Stel je voor dat je Michael Row vanaf de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *