Sony verrast PlayStation-fans met onverwacht gratis cadeau

Sony heeft PlayStation-fans verrast met een onverwachte freebie. Normaal gesproken, als Sony het doet, is het een gratis PS4-game of een gratis PS5-game, of in ieder geval iets gratis op PS4 en PS5, maar deze keer niet. Er is een nieuwe freebie onderweg Onbekend: The Legacy of Thieves GroupHiermee kunnen eigenaren, volgens Sony, een gratis vouchercode inwisselen voor één standaardticket voor aankomend kijken. Anoniem Film.

Er zijn wel wat vangsten. Dit is bijvoorbeeld alleen beschikbaar via deelnemende theaters, wat Sony niet heeft genoemd. Ondertussen is het alleen beschikbaar in de VS, Nieuw-Zeeland, Australië en het VK. Als je ergens anders bent, heb je niet zoveel geluk. Ten slotte is deze aanbieding alleen beschikbaar tussen nu en 3 februari, een paar dagen na de lancering van de game op 28 januari.

Vanaf nu tot 3 februari 2022 om 23:59 PT kunnen spelers in bepaalde landen aankopen doen of upgraden naar Onbekend: erfenis Thieves Collection op PS5 via PlayStation Store en ontvang een couponcode voor één standaardticket om een ​​bestand te bekijken Anoniem Film in deelnemende theaters vanaf februari 2022″, zegt Sony over de actie. Moet een inwoner zijn van Australië, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten. Er gelden leeftijdsbeperkingen. Ticketcode bezorgd via e-mail of rond 9 februari 2022. Volledige voorwaarden hier. Houd ons in de gaten, want het aanbod is beschikbaar in andere landen.”

Zoals altijd, als er meer informatie over deze promotie beschikbaar komt, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over alles wat met PlayStation te maken heeft — inclusief het laatste nieuws, geruchten, lekken, speculaties en deals — klik hier. hier Of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

READ  Terwijl Bengaluru naar Lockdown gaat, een lijst van wat open is en wat niet

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Om over games te praten. je gaat controleren Anoniem Wanneer komt de film in februari uit?

Written By
More from Aubrey Mason
Hoor Kid Cudi, het nieuwe nummer ‘Adventures of Moon Man and Slim Shady’ van Eminem
Kid Cudi en Eminem werken samen voor een nieuw nummer, ‘The Adventures...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *