Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Sandalphon onthult

Nieuws

Atlus heeft zijn andere dagelijkse trailers uitgebracht die zich richten op de verschillende demonen van de aankomende JRPG Soul Hackers 2.

Atlus heeft zijn andere dagelijkse trailers uitgebracht die zich richten op de verschillende demonen van de aankomende JRPG Soul Hackers 2.

Deze keer zien we de gameplay van Sandalphon, die in 1995 zijn debuut maakte in Shin Megami Tensei: Devil Summoner (voorouder van de originele Soul Pirates) en onlangs verscheen in Shin Megami Tensei V.

Zoals gewoonlijk bevat de trailer ook een dagelijkse horoscoop, die Stier bovenaan de ranglijst van rijkdom plaatst en Tweelingen onderaan.

Je kunt het hieronder bekijken.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, een tweede galerij, meer foto’s, meer screenshots, een gameplay-video en nog een, en nog een.

Eerdere dagelijkse trailers bevatten nog een film met Thoth, een met Ippon-Datara, een andere met Saizo, een met Arahabaki, een met Girimekhala en een met Onmoraki in de hoofdrol.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, de andere cast bevat muziek van Monaka, character designs door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.”

READ  Madden 21, Rugby 20 en Diablo 3 zijn dit weekend gratis te spelen met Xbox Live Gold en Game Pass Ultimate
Written By
More from Vanessa Hale
Nieuwe Fortnite-update lost problemen met vastlopen en vastlopen van Xbox op – Patch-opmerkingen van 3 maart 2022
Epic Games heeft een nieuwe patch-update voor Xbox-spelers gepubliceerd. Sinds de lancering...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *