Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer die Take-Minakata onthult

Nieuws

Atlus heeft de onvermijdelijke dagelijkse trailer vrijgegeven voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Vandaag heeft Atlus de onvermijdelijke dagelijkse trailer vrijgegeven voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

De onthulling van vandaag toont Take-Minakata, de demon die al heel lang deel uitmaakt van de serie en ook verscheen in Shin Megami Tensei V.

De trailer bevat ook de traditionele dagelijkse horoscoop, met Boogschutter bovenaan de fortuinorde en Steenbok onderaan.

Je kunt de video hieronder bekijken.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, de tweede galerij, meer afbeeldingen, meer screenshots, nog een galerij, een gameplay-video, nog een, nog een, nog een plus nog veel meer gameplay, en de nieuwste trailer onthult Over de Engelse cast .

Je kunt ook eerdere dagelijkse trailers bekijken, waaronder een met Thor, een waarin de terugkeer van Turbo-Granny wordt aangekondigd, een met Oberon, een gericht op ramen, een met Makami, een onthullend Skadi, een gericht op Mithras, onthullend zaterdag, een ter gelegenheid van Return of Saturnus, onthullend een van de Melkweg.

READ  Xbox begint Dev Mode-accounts uit te schakelen, waardoor de toegang tot emulators wordt verwijderd

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen op een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2 speelt zich af in de wereld van Shin Megami Tensei en volgt een geheel nieuw verhaal over twee klanten van Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, het vooraanstaande personeel omvat muziek van Monaka, personageontwerpen door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.

Written By
More from Vanessa Hale
Valve’s Gabe Newell werpt potentiële toekomstige koppelingen tussen Steam en Xbox Series X op.
Jaap Newell, president en mede-oprichter van Valve (het bedrijf dat verantwoordelijk is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *