Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc krijgt een nieuwe trailer waarin Tsuchigumo in actie wordt getoond

Nieuws

Atlus heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, die is opgedragen aan een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Atlus heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende JRPG Soul Hackers 2, die is opgedragen aan een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Dit maakt deel uit van de dagelijkse trailerserie die we al gewend zijn met de gekke promotiecampagne voor Shin Megami Tensei V. Vandaag kijken we naar een andere demon, Tsuchigumo, die zijn debuut maakte in Digital Devil Story: Megami Tensei II in 1990 .

Net als in de vorige trailers eindigt de video met de dierenriem voor de dag in de vorm van een rangschikking van de tekens van de dierenriem. Weegschaal wordt onthuld bij het gelukkigste teken, terwijl Ram onderaan staat.

Je kunt het hieronder bekijken.

Ziel Piraten 2 PS5-, PS4- en Xbox Series X-edities | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, nog een trailer over Jack Frost, één over pizza, één over Dormarth, één over Bugbear en één over de Hare of Inaba.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, en andere aanbevolen medewerkers omvatten muziek van Monaka, karakterontwerpen geschreven door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata,”

READ  De verloofde van een vrouw wordt competitief als ze doet alsof ze Xbox speelt met een andere man
Written By
More from Vanessa Hale
Tijdstip van uitgave van de nieuwe ‘Nier Replicant’, bestandsgrootte en Xbox Game Pass-status
Nep NieR 1.22474487139 … Het heeft een van de vreemdste remastertitels ooit,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *