Soul Hackers 2 voor PS5, PS4, Xbox en pc onthult Pyro Jack (Jack O’Lantern) met nieuwe promotie

Nieuws

Atlus heeft de onvermijdelijke dagelijkse trailer vrijgegeven voor JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

Vandaag heeft Atlus de onvermijdelijke dagelijkse trailer vrijgegeven voor JRPG Soul Hackers 2, gericht op een van de demonen die in de game zullen verschijnen.

We bekijken Pyro Jack (ook bekend als Jack O’Lantern), een andere klassieke demon die lang geleden voor het eerst verscheen in de Shin Megami Tensei-serie en ook verscheen in Shin Megami Tensei V.

Zoals gewoonlijk bevat de trailer ook een dagelijkse horoscoop met Leo bovenaan de fortuinranglijst en Gemini onderaan.

Soul Hackers 2-edities voor PS5, PS4 en Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Steam en Windows Store) op 26 augustus, slechts een dag na de lancering in Japan op 25 augustus.

Je kunt de originele trailer bekijken, veel screenshots, een tweede galerij, meer afbeeldingen, meer screenshots, nog een galerij, een gameplay-video, nog een en nog een.

Je kunt ook eerdere dagelijkse trailers bekijken, waaronder een andere die het Zafiro Fashion Center onthult, een andere die Pazuzu onthult, een die een groep demonen toont, een andere die Orthrus onthult, een andere die zich richt op de ramencabine en een andere die Mothman toont.

Hier is hoe Atlus het spel officieel beschrijft:

Soul Hackers 2 erft de essentie van Devil Summoner: Soul Hacker, terwijl het spelconcept wordt ontwikkeld met een meer gedefinieerde art-stijl, verslavende RPG-gameplay en verhalen van een hoger niveau voor ATLUS.Soul Hackers 2, dat zich afspeelt in de wereld van Shin Megami Tensei, volgt Soul Hackers 2. een geheel nieuw verhaal over twee agenten From Aion, Ringo en Figure, en hun strijd om de vernietiging van de wereld te stoppen.

Geproduceerd en geregisseerd door Eiji Ishida en Mitsuru Hirata, de andere cast bevat muziek van Monaka, character designs door Shiro Miwa en productiemanager Shinjiro Takata.”

READ  De Xbox Series X-exclusieve Scorn wordt nu eind 2022 uitgebracht
Written By
More from Vanessa Hale
Gratis Xbox Live Gold-games voor juni zijn zo slecht dat ze complotten creëren
Juni Games met gratis goud Games zijn nu beschikbaar voor alle Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *