Soulslike-ontwikkelaar zegt dat Miyazaki’s Elden Ring de “vader” van het genre is

Nu het jubileum van de Elden Ring nadert, is er meer dan ooit sprake van potentiële DLC voor de openwereldgame FromSoftware. Maar hoe zit het met alle andere Soulslikes in ontwikkeling? Ze zullen zeker de honger naar meer van het genre stillen, en een van de ontwikkelaars van Lords of the Fallen merkte op dat toen Elden Ring voor het eerst uitkwam, ze wisten dat ze veel dezelfde ideeën hadden als FromSoftware.

De ontwikkelaar in kwestie is HexWorks, dat werkt aan een vervolg/reboot op The Lords of The Fallen, een vervolg op de verwarrende naam Lords of The Fallen uit 2014. HexWorks deed hier niets verkeerd, het lijkt gewoon een geval van ongelukkige parallelle ideeën waarmee het team aan de ene kant stond toen de Elden Ring werd onthuld.

“Ons hackwapen, de dorsvlegel, werd getoond in de Elden Ring-trailer en het doodde ons van binnen”, zegt Cesare Virtuoso, Creative Director van The Lords of The Fallen. “En we zagen dat een van onze chefs bijna identiek was aan Malinia”, voegt hij eraan toe, wat een klap in de tanden moet zijn geweest.

Hoewel toevalligheden zeker ongelukkig zijn, lijkt HexWorks het goed te hebben gedaan, ook al creëerde Elden Ring enkele specifieke verwachtingen voor The Lords of The Fallen. “Er is enige druk, zoals je je kunt voorstellen,” vertelde Virtosu aan Edge (vert GamesRadar). Mensen vroegen: “Hebben jullie vechtpaarden?” Heb je een open wereld? ”

Hoewel dat niet het soort druk en anticipatie is dat RPG-ontwikkelaars willen, realiseert Virtosu zich dat HexWorks The Lords of The Fallen nu niet zou maken als het niet voor het populair maken van Soul-like was. .

READ  Hitman 3 VR, ray tracing en meer komen naar gaming-pc's in de Jaar 2-update 2022

“Miyazaki is onze vader en grootmoeder. Zonder hem zouden we geen banen hebben”, legt Virtosu uit. Virtosu bood onlangs zelfs zijn excuses aan voor Marvel’s Avengers, aangezien hij een van de co-ontwikkelingsstudio’s voor live-service-games leidt.

Als je terug in de Elden Ring springt vóór de verjaardag van de game en The Lords of The Fallen later dit jaar uitkomt, hebben we genoeg aanwijzingen. Van de beste Elden Ring-wapens tot Elden Ring-benodigdheden, we kunnen helpen om het verkennen van de Lands Between zo veilig mogelijk te maken.

Written By
More from Max Mcgee
Kitaria Fables is Zelda ontmoet Stardew Valley
De mix van landbouw en de meest avontuurlijke RPG is al jaren...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *