Speler scoort: Jesse Poliogarvey heeft een wedstrijd van zijn leven als de Edmonton Oilers Winnipeg Jets verslaan in een thriller

Volg de inhoud van het artikel

Josh Archibald, 4. Rustig spel, erg stil voor de spits.

Ethan Beer, 7. Zijn spel is weer gesynchroniseerd. Hij werd verslagen door Scheifele in zijn haast naar het Edmonton-netwerk in een seconde. Hij en de verpleegster slaagden er niet in om slecht advies met één hand af te sluiten van een stormloop door Ehlers in de derde. Maar over het algemeen speelde het goed in moeilijke situaties.

Verpleegster Darnell, 7.Hij speelde als speler 1 in deze laatste 3 wedstrijden en is een echte nummer 1 in d-man. Geen perfect spel, maar een zeer solide game. Hij verwisselde een puckschijf in de tweede die leidde tot een ongelegen moment in zijn eigen gebied, maar herstelde zich snel door de pass weg te wenden van gevaar en hem vervolgens te gooien. Huiver in de onderarm om een ​​vliegtuigbommenwerper in de panelen te slaan. Een goudklompje maken op een pass op jet force door fps af te spelen. Het Force-spel klonk eindelijk goed toen hij het overnam van Barry.

Adam Larson, 7. Hij had de hele wedstrijd een sterke, solide en effectieve verdedigende stok. Hij deed een krachtig bod om de Ehlers-pas laat in de eerste te stoppen. Er was geen enkele grote fout in een kans op het hoogste niveau tegen elke wedstrijd met gelijke sterkte, zelfs toen het team onder zware druk kwam te staan ​​terwijl hij daar was.

Cococ Slater. 6. Eddie werd stabiel met de bloemenolie. Hij maakte een geweldige downtime-sliding voor Perreault in het fps-gat.

READ  Rockstar mede-oprichter Dan Houser is terug met een nieuw bedrijf, Absurd Ventures

Chris Russell. 6. Speel een sterk en slim verdedigingsspel. Pech was een viezerik in de gleuf die in zijn net vloog. Dit pijnlijk.

Tyson Barry. 4. Hij maakte vier grote fouten in kansen in de eerste divisie tegen dezelfde kracht, dus het was daar niet de meest intense wedstrijd. In het power-spel sloeg Draisaitl de schaatsen de eerste keer op een pass, wat deel uitmaakt van de breuk die we zien in het Power-spel. Hij slaagde er niet in zijn been, Mason Appleton, te bedekken met een gevaarlijke, gevaarlijke en gevaarlijke kogel in de tweede.

Mikko Koskinen, 6. Hij was een beetje traag om het net door te dringen bij Winnipeg’s eerste doelwit. Hij voert een grote redding uit voor Josh Morrissey later de eerste keer nadat hij de rotte streak van Ennis en Kassian heeft veranderd. Het testte niet veel per seconde, maar het creëerde een walvis door de redding van Mason Appleton. Ik kan hem niet de schuld geven van het doelpunt in de derde helft. Hij speelde goed genoeg om de Oilers te winnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *