Spotify zegt dat het “met pensioen gaat” van Car View zonder onmiddellijke vervanging

Spotify zegt dat het de Car View-functie zal stopzetten, wat was Geïntroduceerd begin 2019 Als een manier om de app minder afleidend te maken en gemakkelijker te bedienen tijdens het rijden (via 9to5Google). Het is momenteel onduidelijk of de functie op alle platforms zal verdwijnen of alleen op Android, en hoewel dit het geval is, Sommige gebruikers Je zult het niet missenVeel mensen zijn niet blij om het te verwijderen zonder een redelijk alternatief.

De bevestiging van de verandering kwam eigenlijk in oktober, toen a Reactie van Spotify-beheerder Om op het communityforum te posten met de vraag waarom de functie verloren is gegaan. Coördinator schreef:

We kunnen bevestigen dat we de functie Car View zullen stopzetten. Dat betekent echter niet dat we de manier waarop onze gebruikers naar Spotify luisteren tijdens het rijden niet willen verbeteren. Integendeel, we onderzoeken actief verschillende nieuwe manieren om de beste luisterervaring in de auto te bieden. Beschouw de pensionering van autoshows als iets dat moet gebeuren om ruimte te maken voor nieuwe innovaties om op het juiste spoor te komen.

Gelieve voorlopig met ons mee te leven. Terwijl we achter de schermen werken om de ervaring te verbeteren, is handsfree luisteren via Google Assistent een alternatief. Deze functie werkt ook met Google Maps, zodat u kunt navigeren terwijl u naar Spotify luistert. Om dit te doen, kun je je accounts koppelen en “Hey Google, speel Spotify” zeggen.

Een vervolgcommentaar van een andere makelaar verklaarde dat Spotify ook “met pensioen ging met bepaalde functies zoals” [its] In-car Now Playing View for Android” geïntroduceerd, wederom om ruimte te maken voor nieuwe functies.

READ  Nintendo blokkeert Switch-games van extreme eShop-kortingen

als Android-politie wijzen naarDit plan irriteerde veel gebruikers – in het commentaargedeelte van het bericht zeggen mensen dat het verwijderen van Car View het voor hen moeilijk maakte om Spotify veilig te gebruiken tijdens het rijden. Sommigen hebben Spotify er ook van beschuldigd Car View te koop te hebben verwijderd $80 auto ding, dat fungeert als display en afstandsbediening voor de muziekstreamingservice en momenteel alleen beschikbaar is voor Premium-abonnees via een wachtrij.

Sommige Spotify-klanten zijn erg ontevreden over de wijziging.

Voorlopig werkt Car View nog wel op mijn iPhone, maar niet op mijn Android. Het instellingenscherm van de Android-app heeft een gedeelte voor auto’s, maar het heeft alleen een knop om Car Thing in te stellen en een tekst met de tekst “Let altijd op de weg en houd je aan alle verkeersregels.” Spotify reageerde niet direct op een verzoek om opheldering van de rand Over of het van plan is de Car View-service op alle platforms stop te zetten.

Android Auto voor telefoonschermen kan u een ruwe benadering geven van Spotify’s Car View.

Als Spotify Car View uit zijn iOS-app verwijdert, kun je dat nog steeds Bedien je muziek handsfree met Siri Door “op Spotify” toe te voegen aan het einde van een spraakopdracht. (Voorbeeld: “Speel Adele af op Spotify.” Het zeggen van “Volgende track” of “Pauze” werkt ook als er momenteel muziek van de service wordt afgespeeld.) Siri kan Onthoud je favoriete streamingdienst, zodat je ze misschien niet altijd hoeft te vragen om Spotify te gebruiken, maar In typische Siri-stijl Deze functie kan een beetje onstabiel zijn.

Op Android, jij Google Assistent kan standaard Spotify gebruikenJe kunt dit op beide platforms doen Activeer Spotify-besturingselementen in Google Maps (Hoewel de knoppen veel kleiner zijn dan in Spotify’s Car View). Bij sommige auto’s kun je Spotify ook bedienen via CarPlay of Android Auto. Je kunt de laatste ook op je telefoonscherm spelen, waardoor je een interface krijgt die lijkt op Car View.

Spotify-beheerders hebben niet gereageerd In het onderwerp (met 108+ reacties) Met enige schatting van wanneer gebruikers een alternatief voor Car View zouden verwachten, of hoe dat alternatief eruit zou zien. Het lijkt moeilijk te geloven dat Spotify de functie niet actief kon houden tijdens het werken aan een alternatief, maar het lijkt vastbesloten om op deze weg door te gaan gezien het gebrek aan reacties in de afgelopen maand. We hebben Spotify gevraagd of de reactie van een gebruiker van invloed was op hun plannen, en we zullen dit verhaal bijwerken als we iets horen.

Written By
More from Lesley Curry
Modern Warfare komt voor uw schijfruimte
WTF ?! De installatiegrootte van Call of Duty: Modern Warfare stijgt naar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *