Square Enix onthult DioField Chronicle, een nieuwe strategie-RPG die in 2022 verschijnt

Square Enix heeft zojuist een nieuwe strategie-RPG-game aangekondigd, genaamd De DioField Chronicle. Gemaakt door een team van “doorgewinterde” strategieontwikkelaars bij Lancarse Ltd, het zit vol met “geweldige” visuele en geluidsontwerpen, en belooft fans van de genres te plezieren, en ook nieuwe genres.

Kortom, deze titel wordt beschreven als een “zeer strategische RPG” die zich afspeelt in een wereld van eer en politieke intriges. In de loop van het verhaal zullen spelers eenheden door meerdere gevechten leiden met behulp van het “Real-Time Tactical Battle”-systeem.

Gevechten vinden plaats in realtime – je kunt het spel pauzeren om commando’s te geven en het slagveld leeg te maken, maar de wereld en de vijanden zullen niet blijven zitten wachten tot je troepen aan de beurt zijn.

Dit betekent dat u de omstandigheden in de frontlinie zorgvuldig moet beoordelen, besluitvaardig moet zijn in uw verzoeken en slim gebruik moet maken van een verscheidenheid aan vaardigheden, klassen en apparatuur om de overhand te krijgen. En natuurlijk vindt dit alles plaats op de verbazingwekkende slagvelden die diorama’s en realiteit samensmelten en de game een onderscheidende en mooie visuele stijl geven.

Hier zijn enkele van de veteranen die aan dit project werken:

Dit omvat character designs door Taiki (Lord of Vermillion III en IV), concept art door Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XII en FINAL FANTASY XIII) en scenario design door Yuu Ohshima (Fire Emblem Awakening).

Het bevat ook een geweldige soundtrack van de wereldberoemde componist Ramin Djawadi – vooral bekend van zijn werk aan Game of Thrones, Westworld, Pacific Rim en meer!

Hier is een volledige samenvatting van het verhaal van de game:

De game speelt zich af in een unieke wereld die fantasie, middeleeuwse en moderne invloeden combineert. Onder de controle van de Shaytham-dynastie kent het Alletain-koninkrijk op DioField Island al 200 jaar vrede – maar de opkomst van nieuwe krachten en moderne magie betekenen dat dit op het punt staat te veranderen.

Het Alletain-koninkrijk is rijk aan jade – een kostbaar mineraal dat bekend staat om zijn gebruik als hoofdingrediënt in magie en hekserij. Natuurlijk zou deze kostbare hulpbron altijd de aandacht trekken, onvermijdelijk van het rijk en de alliantie die hun blik op het eiland richten.

Te midden van dit conflict neem je het bevel over een groep elite huurlingen die zichzelf de “Blue Fox” noemen. Maar zal deze naam een ​​symbool van hoop worden voor de belegerde Alletain, of zal het dienen als een tragische connotatie? …en wanneer kom je erachter?

Nogmaals, de game zal ergens later dit jaar in 2022 uitkomen en zal worden uitgebracht op Switch en meerdere andere platforms? Wat is jouw mening? Vertel het ons hieronder.

READ  Er is een nieuwe database met intellectueel eigendom van de Lamborghini-supercar gelekt

Written By
More from Lesley Curry
Twitch stelt partners nu in staat uit te zenden op YouTube en Facebook
Voorbij zijn de dagen van Twitch-partnerexclusiviteit. Twitch vertelde de deelnemende omroepen vanmorgen...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *