Staat NBA 2K22 op Xbox Game Pass?

NBA 2K22 kwam iets meer dan een week geleden uit en het was een enorme stap voorwaarts op de next-gen consoles, waardoor velen zich afvroegen of de titel de Xbox Game Pass heeft gehaald.

Nu NBA 2K21 al in gebruik is, bekijken we of je je NBA 2K22-oplossing kunt krijgen met je huidige Xbox Game Pass-abonnement.

Staat NBA 2K22 op Xbox Game Pass?

Hier komt het slechte nieuws. Nee, NBA 2K22 staat momenteel niet op Xbox Game Pass.

NBA 2K21 bracht enkele maanden door op Xbox Game Pass, maar kwam pas op 4 maart 2021 aan.

Klik om te vergroten

UITVERKOCHT: het lijkt erop dat NBA 2K22 een tijdje niet op Game Pass zal zijn

Dit betekent dat NBA 2K21 er precies zes maanden over deed om de op abonnementen gebaseerde gaming-service te bereiken, en helaas zullen we waarschijnlijk op zijn minst een wachttijd zien om NBA 2K22 op dezelfde manier te krijgen.

Als je wanhopig een paar basketbalspellen wilt spelen zonder een volledige titel te hoeven kopen, is de enige Xbox Game Pass-optie eigenlijk NBA Live 19.

Het aanbod van EA markeert het einde van die serie, en het is inactief sinds de release van NBA Live 19, maar het is iets dat je nu kunt downloaden en proberen als je een Xbox Game Pass hebt.

Wanneer komt NBA 2K22 op Xbox Game Pass?

Met de timing van de aankomst van NBA 2K21 op de service in gedachten, is de meest waarschijnlijke datum om NBA 2K22 op Xbox Game Pass te zien 10 maart 2022.

Het is donderdag, dezelfde dag van de week dat NBA 2K21 werd gelanceerd op Xbox Game Pass, en het past perfect in het “zes maanden na de release”-venster.

Hoewel NBA 2K21 in maart werd toegevoegd, kwam het met een verborgen functie die buiten het gesprek werd weggelaten omdat de versie die arriveerde van de huidige generatie was.

Dit betekende dat de volgende generatie gamers op Xbox Series X | S kan het downloaden, maar ze zullen nog steeds de vorige generatieversie van de titel spelen en hebben geen toegang tot The City of andere latere upgrades.

We hopen dat de laatste toevoeging van NBA 2K22 aan Xbox Game Pass zowel de volgende generatie als de huidige versies van de titels zal bevatten, zodat Xbox Series X | S voor de volledige ervaring.

READ  De nieuwe Xbox Game Pass wordt een van de grootste ooit
Written By
More from Vanessa Hale
Psychonauts 2 zou beter werken op Xbox Series S dan PS5
dubbele boete Psychologie Pioniers 2 Het kreeg vandaag nogal wat aandacht nadat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *