Star Wars Jedi: Fallen Order – PS5- en Xbox-serie-upgrades uitgebracht

Bijwerken: Ontwikkelaar Respawn heeft nu officieel aangekondigd De volgende generatie releases van Jedi: Fallen Order, onthulden ook dat de game nu door 20 miljoen mensen is gespeeld.

Respawn heeft bevestigd dat de nieuwe releases de volgende verbeteringen aanbrengen:

  • HD-materialen en -middelen
  • 4K / HDR
  • 60 fps prestatie-optimalisatie
  • Aanzienlijk snellere laadtijden

Nieuwe versies van de game worden geleverd met een prestatiemodusschakelaar op PS5 en Xbox Series X (maar niet op Series S). De converter biedt een resolutie van 1440p bij 60 fps of een resolutie van 4K bij 30 fps.

EA stiekem gelanceerd Next Generation-edities Van de populaire Star Wars-game Jedi: Fallen Order op de PlayStation- en Xbox-winkelfronten.

EA onthulde eerder dat geüpgradede versies van de game voor de nieuwste generatie consolehardware deze zomer beschikbaar zullen zijn, dus het is geen verrassing dat ze worden uitgebracht. Verrassend is echter het gebrek aan hype rond de releases. De games lijken te worden stopgezet zonder aankondiging, persberichten of informatie.

Zoals de meeste games die upgrades voor de PS5 en Xbox-serie ontvangen, kunt u, als u de laatste openbare versie al bezit, de volgende generatie-versie helemaal gratis downloaden. De game is eerder geüpdatet voor consoles van de volgende generatie, maar deze nieuwe releases zijn echte originele poorten van de game van de volgende generatie en zijn niet alleen verbeterd door achterwaartse compatibiliteit.

Gezien de stilte rond de releases, is EA mogelijk van plan om op een van de komende E3-evenementen te verschijnen en het daar correct aan te kondigen. EA zal pas eind juli de reguliere EA Play-conferentie hosten, dus het is onwaarschijnlijk dat deze nieuwe versies vóór de officiële aankondiging zullen verschijnen. Hoe dan ook, de games zijn nu beschikbaar, dus als je ernaar uitkijkt om deze games op PS5 of Xbox-serie te spelen, kun je nu meteen beginnen.

READ  Star Wars: Squadrons zal in maart beschikbaar zijn op EA Play

Jedi: Fallen Order werd voor het eerst gelanceerd in november 2019 op PS4, Xbox One en pc en volgt het verhaal van Jedi Padawan Cal Kestis terwijl hij wordt achtervolgd door het rijk. We scoorden 9/10 en noemden het ‘een geweldig actie-avontuur voor één speler’. Ik heb onlangs onze lijst gemaakt met de beste Soulslike-games voor fans van de invloedrijke Dark Souls-serie van From Software.

In de komende jaren zullen we veel nieuwe Star Wars-games zien, met Ubisoft Massive bevestigd dat het werkt aan een nieuwe open-wereldgame in de franchise, en we hebben nog steeds Lego Star Wars: The Skywalker Saga die vrij snel komt. Nu EA niet langer de exclusieve rechten op Star Wars-games heeft, is het spannend om te zien wat er daarna komt voor de franchise.

Liam Wiseman is een freelance nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten

Written By
More from Aubrey Mason

Jitendra Singh, Ram Madhav in quarantaine na BJP J&K prez test Covid positief

Staatsminister van Buitenlandse Zaken (onafhankelijke aanklacht) voor het kabinet van de premier,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *