Star Wars: Squadrons zal in maart beschikbaar zijn op EA Play

Star Wars: SwarmsSim, de premium ruimtevechtgame van EA Motive, sloot zich in maart aan bij de EA Play-groep, en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees zullen er daarna ook naar kijken.

De nieuwste X-Wings vs.TIE Fighters die in oktober werden gelanceerd, en Charlie Hall, onze HOTAS resident mentor, Hij noemde het “het complete pakket”. Zelfs met een standaard gamepad zullen spelers een “geweldige tijd” hebben. Hoewel console wordt geactiveerd Je hebt opties voor gas geven en vasthoudenZe zijn erg consument (en moeilijk te vinden vanwege wijdverbreide supply chain-problemen).

Presentatie VR blijft alleen een pc-functie, Xbox Game Pass Ultimate-abonnees wachten nog steeds op EA Play om beschikbaar te worden op pc. EA Play Library is in november toegevoegd aan Game Pass Ultimate voor de Xbox One en Xbox Series X en zou in december op pc verschijnen. Het laatste woord zei dat de beschikbaarheid van EA Play op pc was Uitgesteld tot ergens dit jaar

Komt ook op 2 maart naar EA Play Madden NFL 21Nu American football zijn seizoen voorbij is. Het werd in augustus gelanceerd op PlayStation 4, Windows-pc en Xbox One, en is ernstig bekritiseerd vanwege het gebrek aan uitgebreide nieuwe functies. Maar de game die begin november op PlayStation 5 en Xbox Series X werd gelanceerd, is eenvoudig Madden’s beste voetbalwedstrijd, Zeker, zelfs in de moeilijkste moeilijkheidsgraden.

NHL 21 Het zal ook in april op EA Play verschijnen, ongeveer een maand voor de start van de Stanley Cup-kwalificatiewedstrijden. Hockey in EA Sports heeft echter een uitgebreide carrièremodus Wees een professional met meer rollenspelopties Onze review zegt dat het snel zijn aantrekkelijkheid verliest Na het juniorseizoen.

READ  Waakhondgroepen willen dat Cuomo's COVID-19-noodmacht verdwenen is

EA Play zelf kost $ 4,99 per maand, $ 29,99 per jaar, en het is beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en Windows PC via Origin en Steam. Xbox Game Pass Ultimate kost $ 14,99 per maand.

Written By
More from Aubrey Mason

De burgemeester van Atlanta zegt dat ze positief heeft getest op Covid-19

De gouverneur van de Braziliaanse staat São Paulo, João Doria, zei maandag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *