Stardew Valley 1.5 is vanaf vandaag beschikbaar op Switch, PS4 en Xbox One

Met een split-screen-functie en een nieuw eiland om te verkennen en meer inhoud te downloaden, is dit de “grootste update tot nu toe”

Na zijn pc-debuut in december, Stardo Valley Vandaag is de basisinhoudsupdate 1.5 uitgerold naar consoles. Als je een Nintendo Switch-, PlayStation 4- of Xbox One-gebruiker bent, is dit de dag. het is enorm.

Update 1.5 bevat veel nieuwe dingen zoals Willy’s boot die je kunt repareren en naar Ginger Island kunt rijden, nog een moeilijke kerker om nieuwe vijanden te ontmoeten, een nieuw niet-speelbaar personage om vrienden te maken, Golden Nuts om te verzamelen, Beach Farm-indeling, een set van nieuwe items en machines zoals Geode breker, Meer vis om te vangen, extra meubels, meer persoonlijke evenementen, mogelijkheid om je bed te verplaatsen, zwemmen.

Vooral voor consolespelers is split-screen multiplayer een belangrijke feature. Vertel het de familie.

Simpel gezegd, er zijn veel plug-ins die hier de opwinding van allemaal garanderen (check De patch-aantekeningen zitten vol met fijne details Als je er klaar voor bent), zijn dit de hoogtepunten. Het was niet zo lang vergeleken met wanneer mijn pc wordt vernieuwd, maar ik ga niet liegen: ik was zenuwachtig om het scherm te splitsen. Mijn weekendplannen zijn gemaakt.

READ  Last Oasis voor Xbox One is nu beschikbaar in Game Preview
Written By
More from Vanessa Hale

De markt voor mobiele games bloeit wereldwijd 2020-2027

Fort Collins, Colorado – De Markt voor mobiele games onderzoeksrapport biedt inzichtelijke...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *