Stardew Valley Creator “Belangrijke nieuwe inhoud toegevoegd” in versie 1.6

Stardew Valley Creator “Belangrijke nieuwe inhoud toegevoegd” in versie 1.6
Afbeelding: bezorgd

Boerderij- en levensstijlsimulator Stardew Valley krijgt binnenkort een grote update, en als je je afvraagt ​​wat de status van de voortgang is: Eric 'ConcernedApe' Barone heeft nu een nieuwe update gedeeld.

in Kort bericht op sociale media, vertelde de ontwikkelaar hoe hij eindelijk klaar was met het toevoegen van “belangrijke nieuwe inhoud” en zich concentreerde op het oplossen van bugs en optimalisatie totdat het klaar was voor gebruik. Hij kan ook niet wachten tot iedereen het probeert als het aankomt.

“1.6 was uiteindelijk iets groter van opzet dan oorspronkelijk gepland. Ik ben er nu echter mee klaar met het toevoegen van belangrijke nieuwe inhoud en het bevindt zich in de fase van bugfixing en optimalisatie totdat het klaar is voor release. Bedankt voor je geduld. Het is Het zal leuk zijn om iedereen te zien spelen!”

En als je je nog steeds zorgen maakt of het dit jaar wel of niet zal worden uitgebracht, maak je dan geen zorgen: volgens Barron's zal het “zeker” dit jaar aankomen. Hij bevestigde dit in een vervolgantwoord aan een fan. Wat betreft de grootte vergeleken met de vorige update, hier is wat hij zei:

“Het is moeilijk te vergelijken, omdat 1.5 over een groot nieuw gebied ging, terwijl 1.6 gaat over het toevoegen van meer aan de oude dingen in de game, met veel kleine dingen.”

Wanneer deze versie van de game eindelijk arriveert, zal deze boordevol zitten met een nieuw ‘Major Festival’, twee nieuwe minifestivals, nieuwe late-game content, nieuwe items, knutselrecepten, winterkleding voor dorpsbewoners, een nieuw boerderijtype, nieuwe geheimen en nog veel meer..

READ  Target stopt tijdelijk met de verkoop van Pokemon en Sports Trading Cards in winkels vanwege veiligheidsoverwegingen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *