Stardew Valley Creator deelt een nieuwe screenshot van zijn volgende project

Foto: via Twitter (@ConcernedApe)

Stardu-vallei hij is geweldig Een game die steeds beter lijkt te worden, terwijl Eric “ConcernedApe” Barone dat lijkt te zijn Nog steeds bezig met toekomstige updates Daarom is hij ook bezig met zijn volgende project achtervolgde chocolade.

Nu, in een nieuwe update, heeft Barone gedeeld wat een nieuwe screenshot lijkt te zijn, gewoon om fans gerust te stellen dat het project nog steeds bezig is. Het heeft op het moment van schrijven al meer dan 50.000 likes gekregen!

Hij gaf ook wat bijgewerkte informatie over de ontwikkeling van dit nieuwe project, waarbij hij opmerkte dat de voortgang “zeer goed” was, maar hij erkende ook de tijd die nodig is om te spelen:

“Vooruitgang is erg goed, maar het duurt lang om een ​​game te maken, en ik doe het dwangmatig vanaf het begin (behalve het zeer zeldzame hergebruik van iets van de sterren, als dat logisch is). Het is nog steeds alleen in de midden in de lange sleur”

Hij herhaalde ook hoe het moet Niet Een vervolg op Stardew Valley, maar ze geeft toe dat ze waarschijnlijk wat kennis zal delen:

“Het wordt hun aparte game met een op zichzelf staande identiteit… Het is niet ‘Stardo 2’. Maar er is misschien een gemeenschappelijke overlevering, ik begreep niet precies in welke mate de twee met elkaar verbonden zouden zijn.”

Haunted Chocolatier werd oorspronkelijk in oktober onthuld en belooft “buiten het gewone” te gaan met de hulp van “magische spookchocolade”. Haar gameplay-aflevering omvat blijkbaar het verzamelen van ingrediënten, het maken van chocolade en het runnen van een chocolaterie. U kunt meer leren op Ons originele verhaal.

READ  Xbox-games met goud voor januari 2022 onthuld

De game is momenteel bevestigd voor pc, maar er is geen releasedatum – en Barron vermeldt ook hoe hij “van plan is” om het ook naar andere grote platforms te brengen. Als we updates over deze aankomende titel horen, inclusief de Switch-aankondiging, laten we het je weten.

More from Madison Garrett
Mullvad biedt fysieke activeringscodes – VPNGids.nl
VPN-provider Mullvad komt met een nieuwe betaalmethode voor klanten: fysieke activeringscodes. Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *