Stardew Valley Creator deelt een nieuwe update over versie 1.6

Stardew Valley Creator deelt een nieuwe update over versie 1.6
Afbeelding: bezorgd

Stardew Valley-maker Eric “ConcernedApe” Barone deelde onlangs veel details over de volgende update, en zijn laatste post op sociale media pronkt met “petje af voor de katten (en honden)” in de populaire landbouw- en levensstijlsimulator.

Ja, zoals je hieronder kunt zien, lijkt het erop dat je in versie 1.6 allerlei verschillende hoeden op je harige vrienden kunt zetten:

Het is interessant dat hij daar was PC-game Stardew Valley Het werd eerder dit jaar uitgebracht en stelde spelers in staat soortgelijke dingen te doen, dus deze teaser hierboven zou kunnen leiden tot pethoeden in alle versies van het spel.

Vorige week deelde ConcernedApe een “sneak peek” van versie 1.6, waarin een lijst met inhoud in deze volgende update werd getoond. Wanneer het eindelijk zover is, kunnen spelers ook nieuwe festivals, late-game content, eindspelmissies, nieuwe dialooglijnen, ‘nieuwe geheimen’ en nog veel meer verwachten.

In gerelateerd nieuws bereikte de maker van Stardew onlangs een miljoen volgers op zijn sociale-mediasites en dat vierde hij door nog eens naar zijn nieuwe spel te kijken: Gejaagde chocolatier.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *