Stardew Valley ontmoet Persona bij SunnySide

Ben je dol op landbouwspellen zoals Stardew Valley en Story of Seasons, maar wil je meer voor je relaties dan iemand elke dag bloemen geven zodat ze met je kunnen trouwen? SunnySide wil een boerderij-RPG aanbieden met een dieper sociaal sim-aspect, iets dat lijkt op Parsona’s sociale connecties, met nog krachtigere personages en verhalen om te ontdekken – plus een extra vleugje animatie.

SunnySide draait nu al meer dan een jaar met succes en de ontwikkelaars van RainyGames hebben sindsdien het spel verbeterd met feedback van b├Ętatesters met vroege toegang. Ze hebben nu een samenwerking aangekondigd met uitgever Merge Games en zijn van plan om SunnySide in 2022 te lanceren op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Nintendo Switch later dit jaar.

Het eenvoudige leven in SunnySide is niet zo eenvoudig als in veel andere landbouwspellen, en je hebt toegang tot moderne technologie zoals zonnepanelen en elektrische waterpompen om je boerderij effici├źnt te laten draaien. Bovendien heb je een mobiele telefoon om contact te houden met je vrienden (en geliefden).

Zoals opgemerkt door de ontwikkelaars op Steam .paginaDeze game heeft geen gieters, verzend- en geschenkverpakkingen, mayonaisemachines en eindeloos wandelen. Ik hou wel van de mayonaisemachines, maar ik respecteer het om iets anders te doen.

Voor meer aankomende pc-games kun je deze link volgen.

READ  Geef pc-gaming een klassieke smaak met deze retro-controller Prime Day Lightning Deals
Written By
More from Max Mcgee
Hier zijn de goedkoopste exemplaren van Watch Dogs: Legion in Australia
Watch Dogs: Legion lanceert 29 oktober op pc, Xbox One en PlayStation...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *